Ivan 16032 Posted September 7 Iskocise tokom velikog jesenjeg ciscenja, pa reko' da ponudim i poklonim ako nekome zatreba. Potpuno novi i nekorisceni ramovi za tablice, "AK Kole" reklamni, dobio sam ih odavno i samo skupljaju prasinu. Iskljucivo licno preuzimanje: 5 nemanja84bg, MS PK, igor0511 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 13100 Posted September 7 Može meni,zadnji mi skršen… 1 nemanja84bg reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5308 Posted September 7 2 Ivan and Axic reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted September 7 (edited) 24 minutes ago, neshtry said: Može meni,zadnji mi skršen Nikakav problem, nego mi je najlakse bilo da se licno preuzme, da se ne cimam jos sa slanjem kad je vec dzabe. Da nemas nekoga da ti ide poslom za BG ili tako nesto...? Ili da smisljamo nesto drugo . PS: @bane1321 STOP , dokaz crno na belo, ovaj belo na belo : Edited September 7 by Ivan Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 13100 Posted September 7 Ne moraš da žuriš,do 20 oktobra ima vremena,pošalji kada uzmogneš Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted September 7 Sibni mi na PM podatke, pa se dogovaramo . Ili ako ti eventualno neko dolazi za BG, javi pa da mu doturim. Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 13100 Posted September 7 oketSent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted September 13 Ode komplet ramova put Odzaka, kod naseg kolege @neshtry . Ostao mi je jos jedan ram (raspar) - ako nekome vrsi posao, neka se javi da uzme. Pozeljno licno preuzimanje. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted September 14 Ode i preostali raspar komad kod Baneta. Tako da je ovaj (sto nasi Youtuberi obozavaju da kazu) Giveaway zavrsen. Moze LOCK ovog mog "oglasa". Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5308 Posted September 14 Nije kod mene, ja volem bele! 1 Ivan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted September 14 Ko je uopste rekao da ode kod tebe ? Share this post Link to post Share on other sites