shortee 248 Posted September 6, 2023 Drugari, posle godinu dana od poslednje prodaje doslo mi jos 10 tableta S3 , oznaka SM-T825 Specifikacija : Ekran: 9.7" Ram: 4GB DDR4 Memorija: 32GB SIM FREE, plus SD card slot ( do 256gb , imam i kartice to mogu posebno da prodam uz njega, imam 32,64gb, mada su jeftne i ima ih svuda sad) Kamere 13MP-5MP WIFI : 2.4 i 5Ghz DISPLAY : AMOLED, HDR BATERIJA :6000 mAh USB-C System : Android 9,0 Pie, e sad ko hoce da se igra kao ja moze da stavi i Android 12 na njega : Download and Install AOSP Android 12 on Galaxy Tab S3 (getdroidtips.com) Tableti su ocuvani , ide neka futrola na preklop uz njega, i staklo za ekran kolko ih budem imao , mada vidim da na KP ih ima po 700kinti, kao i ultra brzi punjac od 3A Cena 120, naravno stavio sam ovo 120 da bi mogli da me zovete i kazete jel moze za 100, pa onda malo se porazgovaramo, zalimo na zene sto nas jasu i trose nam pare i onda se dogovorimo za cenu 063 10 87 826 Goran aka Shortee, moze i Viber i sms i WC i sta ocete, sve komunikacijske alate koristim Pozdrav, 2 Bokesh and Djuk85 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 248 Posted September 25, 2023 Drugovi tableti polako odlaze cisto da znate 5 komada otislo ima jos navalite.Dosli i neki S2 samo ne znam sta imaju na sebi i u kom su stanju itd cim saznam javim ako ista valjaju.PozdravSent from my SM-S908B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 248 Posted December 14, 2023 Odose tableti..ostalo par komada S2 za po 60e ko oce ...ako trebaju slike saljemSent from my SM-S908B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2653 Posted December 20, 2023 (edited) Jesu l' novi ? Mene bi valjao jedan za staramajku, da se ne ćoravi i zlopati s telefonom pod stare dane. Al' mora neki popust , jbg. Edited December 20, 2023 by Reacher Gilt 2 shortee and Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 248 Posted December 20, 2023 Nisu brate novi naravno..korisceni su al imam i futrolu koznu i staklo i punjac.to je sve novo a tablet polovan al radi ka zmaj..ne znam dal mi je ostao s3 ako jeste novogodisnji popust dobijes umesto 120 dam za 100 a znam da imam S2 jos par komada on moze za 50e..razlika izmedju s2 i s3 je da S2 ima mikro usb punjac i 3 umesto 4gb rama ..ekran je isti sve isto..pa ti pisi ili zovi na 063 10 87 826 ako oces da se dogovorimoPozdravSent from my SM-S908B using Tapatalk 2 Reacher Gilt and Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2653 Posted December 21, 2023 Ne mora S3, i dvica završava potrebe itekakao Puštam podatke pa ti prosledi jedan komad, da i ja nekog obradujem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1342 Posted December 22, 2023 Evo i za mene jedan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 826 Posted December 24, 2023 Koja je rezolucija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 248 Posted December 24, 2023 Zdravo kolega City.2048 x 1536 to mu je rezolucijaEkran 9.7 incha ,Amoled.Za ove pare ludiloDogovaramo se preko Vibera za ostalo.PozdravSent from my SM-S908B using Tapatalk 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 248 Posted December 31, 2023 Ja samo da se zahvalim kolegama koji su pouzimali tablete zadnjih par dana i par meseci..evo sve vas pominje moja zena dok usisava sa turbo giga mega Dyson usisivacem sa 20 nastavaka koji moze sve , usisava na suvo na mokro ,dlake kucnih ljub...cek bre nije ovo oglas za usisivac vec za tablete..Naime u petak sam dobio jos 2 x S2 uz koje idu naravno nov punjac i zastitna futrola, stakla imaju neka na sebi a nova ima na KP za po 500 kinti koliko sam video.Takodje su dosla i 2 x S3 modela uz koje imam nov usbC punjac ,zastitno staklo novo i futrolu na preklop..zbog top stanja ide cena 120e..al naravno ako me ubedite moze i za 100 Ziveli momci sve naj Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 248 Posted December 26, 2024 (edited) drugovi , nova tura nova garnitura, nabavio sam jos dva komada S3 T825 LTE varijanta, ocuvani ki novi, futrola na preklop ide uz njih, kao i ulta brzi punjac, stakla za zastitu mogu da probam da nadjem, Androdid 9 na njima, ali preko ovog videa moze na 12 da se stavi, probao licno na mom modelu cena 100e Shortee 063 10 87 826 pozdrav, Edited December 26, 2024 by shortee Quote Share this post Link to post Share on other sites