bane1321 6627 Posted February 11, 2024 Drago mi je da ono čega sam se najviše plašio, a to je pozicija sedenja (kod Aurisa i Brava se zbog kratkih sedišta javljao umor posle dužih putovanja) i prtljažnik, je na kraju ispalo dobro. Sedišta, iako bez podešavanja lumbalnog dela su jako dobra, a prtljažnik, kad je pod u donjoj poziciji može da primi tri srednja kofera i još stvari pride... Gledah pre neki dan oglase na mobile.de i videh da u tom prvom paketu, tamo, sve Korole imaju i grejanje volana i šoferke, dok im je instrument tabla ona analogna, realno najružnija kombinacija koja je bila u prethodnoj generaciji, a recimo, kod CH-R su zadržali onu lepšu, sa ekrančićem između dva cajgera u alu kućištima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted February 11, 2024 Kada sam ja "pregovarao" oko eventualne kupovine aktuelne generacije Corolle (polovinom 2019.) bilo je ukupno pet paketa opreme za HB i TS verziju. Ja sam "gadjao" četvrti paket ("Sport"), jer je to tada bio najniži paket koji nije imao analogne instrumente, a i najniži koji nije imao halogene farove. Nikakve parking senzore nije imao, pa ni pozadi. Naravno, čak ni top paket (mislim "Executive") nije imao npr. Andrid auto ili Aple Car play, a generalno, tadašnji "Sport" je meni unutra delovao baš nekako svedeno. 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 11, 2024 Da Android auto je stigao tek sa My2021 modelima... Iako multimedije proizvodi Panasonic, a ne neka žnj kompanija, priča se da je tradicionalno nepoverenje Tojote prema novotarijama uticala na kašnjenje. Gledao sam godišta mlađa od 2020. a mislim da je tada Luna paket koji imam bio (postao) najniži (osnovni) i bilo mi je zanimljivo da se u Nemačkoj daje akcenat na praktičnosti, a kod nas na šljaštećim džidžabidžama! Idalje mislim da je ova ponuda Tojote kod nas - vozila voženih godinu dana, čak i sa poskupljenjem za 700e (sada su 17.500) pun pogodak, kad vidim da ljudi plaćaju aute desetak godina starosti, sa skoro 200.000 na satu preko 10k evra. 1 Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7388 Posted February 11, 2024 On 2/10/2024 at 8:40 PM, bane1321 said: Na žalost, samo HB nema otvore za ventilaciju nazad na centralnom grebenu. Isto kao bravo i marea nekada. Ja prebacivao srednju konzolu iz maree u moj bravo tada i zbog naslona za ruku, a i zbog ventilacije. Moralo da se budzi malo vise, da se sprovodu creva pozadi do resetki... Nista, obilazi toyota otpade 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IDzO 2414 Posted February 11, 2024 Ford Focus isto nema otvore za ventilaciju nazad. Razmišljam da zatamnim zadnji deo i da odradim atest. Možda bude bolja situacija pošto je crn auto i zbog manjka otvora treba mu više vremena da ohladi zanji deo. 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smireni 530 Posted February 11, 2024 Meni je nedostatak otvora za ventilaciju pozadi razlog da otpisem auto. Sto bi po srpski rekli "deal breaker". 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 12, 2024 @Smireni Imao sam Auris koji takođe nije imao otvore nazad, hladilo je baš lepo, kapirao sam da je to u principu isti auto, međutim ovde su zaista glomazna sedišta, što je plus za vozača, jer su baš dobra, ali minus za protok vazduha... Bilo, kako bilo, što kaže @IDzO na leto sledi zatamnjivanje stakala, verovatno u SunControl, pa ćemo videti! Recimo Megan je imao otvore, ali sve ukupno je bio lošiji i to je to što je tada ulazilo u parametre. Bacih pogled na PA pre neki dan, mlađe od '20, sa manje od 50.000, a do 17.000 evropskih, sem nekoliko Megana, jednog C-4 (koji mi se baaaš sviđa) i jednog XCeeda - nema ništa! 1 Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Siciliano 1542 Posted February 12, 2024 Zasto bas SunControl? U cemu su bolji od npr. Black Glass-a?Pitam jer i ja planiram folije. Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted February 12, 2024 Ja sam radi SunControl, zadovoljan sam folijama i uslugom. Na istom mestu sam odradio i atest. Kada sam radio folije, nisam naišao na skoro nijednu negativnu recenziju za SunControl, dok sam za ostale svašta uspevao da pročitam. 2 shuxx and Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Siciliano 1542 Posted February 12, 2024 HvalaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Martin reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smireni 530 Posted February 13, 2024 Jednom smo se nas cetvoro vozili u Astri J. Leto bilo. Ovo dvoje pozadi kmece... Vruce!!! Drugar koji vozi je dva puta pojacavao klimu. Na kraju je odvrnuo na max. Meni na suvozacevom mestu neprijatno hladno po nogama, njima pozadi "vruce, prokuvace". Reko stani! Ajde ti snajka napred, sescu ja pozadi. Posle par minuta.... Meni stvarno postaje vruce, ono neprijatno vruce. Narocito posle ledjenja napred. Ona se smrzla k'o... (znate sta).... Ali ni jedno ni drugo necemo da priznamo da smo se za*ebali. Od tog dana sam izbacio iz opcije bilo koju iteraciju Astre. Kod njih nema ventilacije pozadi ni u jednom paketu opreme. 1 Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 13, 2024 @Siciliano Preduhitri me koleza @Martin. Još par ljudi sa foruma je kod njih radilo i bili su zadovoljni. Ceo proces atesta se radi kod njih, sve na jednom mestu! @Smireni U Koroli je samo "frka" kad krećemo sa posla, a prethodno je auto stajao 8 sati na suncu. Kad ga desetak minuta provetrim bude ok. Zato sam ja u Stilu ladnih m**a došao na svoje venčanje, jer sam sedeo u sredini, tačno iza otvora! 1 2 Smireni, Reacher Gilt and Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5973 Posted February 13, 2024 Ama srećan tebi rođendan dečače...!!! 3 shuxx, bane1321 and Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 13, 2024 Ama, fala ve! 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted February 13, 2024 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26206 Posted February 13, 2024 1 3 Reacher Gilt, nobutado, bane1321 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IDzO 2414 Posted February 13, 2024 (edited) Pošto je atestiranje zatamnjenih stakala? Edited February 13, 2024 by IDzO 2 1 Reacher Gilt, neshtry and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 13, 2024 @IDzO Sa njihovog sajta: 1 IDzO reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Siciliano 1542 Posted February 13, 2024 Nisam siguran za tehnicki, pise da vise nije potreban? https://www.tamnastakla.com/zakon.html Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted February 15, 2024 On 2/13/2024 at 2:34 PM, IDzO said: Pošto je atestiranje zatamnjenih stakala? 10000 rsd 1 IDzO reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 18, 2024 On 1/29/2024 at 1:24 PM, moron said: To su samo "preporučene cene". I ništa više. Veruj mi Slagao sam Nije bilo 32.000, već 31.580 dinara. Evo ti račun sa specifikacijom, pa vidi ... Izbacila mi aplikacija cenu za sredu - 24 iljadarke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted February 18, 2024 Pa, da sačekamo četvrtak Ako bude toliko (a da obuhvati ulje i sve filtere) to bi danas verovatno bio jedan od najjeftnijih redovnih godišnjih servisa u tom segmentu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3285 Posted February 18, 2024 Ima i onaj za 1e sto nudi Geely Salu na stranu kada vidim koliko je Porsche naplacivao za 2.0tdi ovo je sve ok. Meni su uvek davali maksimum popustw na godine, vernost, horoskop i sve sto smisle, ali je to opet bilo oko 400e sa filterom nafte. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted February 18, 2024 4 hours ago, bane1321 said: Izbacila mi aplikacija cenu za sredu - 24 iljadarke! Šta te briga, bilo povećanje plate 10%. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted February 19, 2024 Za tri dana - čin! 3 PremieRacing, Reacher Gilt and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites