bane1321 7252 Posted November 19, 2025 How yes no! 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7252 Posted July 8 @moron bio bi ponosan na mene, juče me My Toyota ocenila da 99/100 za vožnju! Molim lepo! Mora da su sa poslednjim apdejtom i kriterijumi opali 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22387 Posted July 8 Slabo je to, da je ja vozim, bila bi min na 101 % Mala šala, sve pohvale... 3 Woodoo, moron and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6067 Posted July 8 51 minutes ago, bane1321 said: @moron bio bi ponosan na mene, juče me My Toyota ocenila da 99/100 za vožnju! Molim lepo! Mora da su sa poslednjim apdejtom i kriterijumi opali Svaka čast !!! Nikada nisam imao ni sličan rezultat P.S. Poslednjim apdejtom su upropastili opštu preglednost svih zabeleženih ruta. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7252 Posted July 8 Nisam ni ja, vozio sam uobičajeno. Ali, ruku na srce, nije bilo saobraćaja mnogo. Uzeh sinoć da pogledam parametre puta dovde, kad ono, međutim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26447 Posted July 8 7 hours ago, bane1321 said: juče me My Toyota ocenila da 99/100 za vožnju! Znaci nista od "ram pam pam" ? 2 shuxx and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole81ar 609 Posted July 8 Pored mora je i vožnja opuštena 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22387 Posted July 8 14 minutes ago, Ivan said: Znaci nista od "ram pam pam" ? Baš me interesuje šta bi app pokazala sa nekom "ram pam pam" vožnjom.... Ono, na ceo displej izbaci " Alo jesi li lood " Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26447 Posted July 8 (edited) 28 minutes ago, shuxx said: Baš me interesuje šta bi app pokazala Isto sto i onaj glupavi Shift savetodavac (koji jednostavno ignorises). "Zeleni" na aparatima - bordura ekrana blinka crveno u "ram pam pam" ritmu, simulacija latica cvetica koji otpadaju, itd. Edited July 8 by Ivan 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7252 Posted July 8 Nikad ne vozim ram-pam-pam. Imam 45 godina dvoje dece i suprugu samnom u kolima. Volim da gledam put ispred, uživam u prirodi, iskoristimo sve pogodnosti puta. Gledam da ne ličim i ne ubrzavam naglo, jer naglo kočenje je znak da nešto nisi predvideo. Ali daleko od toga da tako vozim zbog ocene aplikacije ili da slušam šift advajzera! Recimo ovaj put sam u Grčku došao poštujući sva ograničenja (preko Bugarske), uživao u kanjonu Strumice i opet stigao, pa skoro u isto vreme kad i obično. Imao dve ogromne gužve na naplatnim rampama. 4 Djuk85, MiloshBg, moron and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites