Milutinac 5695 Posted May 12 Auuuu, jedna prava forumaska tema On 5/8/2023 at 10:44 PM, Sedla said: IJAO,LJUDI MOJI!!! Koja je to razlika! Tacno znam ovaj osecaj, kao ja kada sam se resio svojih problema 7 MS PK, nemanja84bg, Sedla and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted May 12 Meni kad je dizna 'ebavala ale kad su zamenili kolege iz borce na preporuku forumasa, pokrivio se svemir , ma sve sve bivse sefove sam ostavio u prasini hehe to mi je neki standard mora na dreg rejs protiv sefova kolega koleginica da bljuje vatru pozadi da puca masina , da se krivi svemir ljudi moji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 14 MISSION COMPLETED!!! Dim na auspuh - 0 bodova Radi, ne čuje se. 13 1 werp690, Dzimbo, Milutinac and 11 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 14 Ispade na kraju da je treća dizna pravila problem. Da li je ona sama po sebi bila loša, ili je delo šustera koji su radili na kolima....mislim, ko još stavlja dve bakarne podloške na diznu??? 2 1 Reacher Gilt, dekirs and mare_kv reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7251 Posted May 14 Nebitno, dizi to na 250 sad Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 2 werp690, Reacher Gilt and Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 14 Hahaha čekaj,polako...prvo registracija. Pa onda malo da se izgustira,pa ćemo onda ići na "detektor laži" (čitaj - valjke) pa da vidimo kakva je situacija... 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 795 Posted May 14 Tooooooooo kralju Alfi! Vozi i uživaj! 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 403 Posted May 14 Nista od ovoga ne bi bilo da nije bilo majstor Bureta. Koliko se tu znanja "ukralo" pa se nadogradjivalo. Sada sledi uzivanje, neka je sa srecom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 14 (edited) @werp690 Hahah... ne mogu da kažem da nema istine u ovoj izjavi... Zaboravih da pomenem, stigle nove felne za Breru. Trenutno su na 159, ali biće premontirane u toku nedelje... Edited May 18 by Ivan Sredjene slike 5 PremieRacing, Quadrifoglio Verde, werp690 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 18 (edited) Edited May 18 by Ivan Sredjene slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quadrifoglio Verde 9227 Posted May 18 Hoće li te pustiti sa ovakvim stop svetlima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 18 Naravno, zašto ne bi? Čak sam zaboravio da skinem crne dinamičke led žmigavce, one bočne...a hteo sam da ih zamenim. Prošla tehnički bez problema. 1 Quadrifoglio Verde reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quadrifoglio Verde 9227 Posted May 18 Mene jebavali zbog toga kad je prvi put bila na tehničkom i o'tad pazim da nisu zamagljena kad imam zakazano. A za migavce i meni ni reči... Čak ni za Drl u poziciji. Izgleda zavisi na koga naletiš. 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 795 Posted May 18 Koliko para je registracija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2269 Posted May 18 Sa novim tablicama i novom saobraćajnom 67,000din Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skundra 45 Posted May 19 12 hours ago, Sedla said: Sa novim tablicama i novom saobraćajnom 67,000din Nije ni malo 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shell 45 Posted May 19 Poskupela je solidno registracija, neki 10 godina star 2.0 sa novom saobracajnom i tablicama moze kostati 45-50000 dinara 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 558 Posted May 19 Sve je poskupelo... Secam se za AR 156 1.9 85kw registraciju sam placao oko 26k. Prosle godine za Bravo 1.9 88kw 37k... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1500 Posted May 19 Seat leon cupra 2007, prva reg (tablice i saobr) 52k din . 2.0 motor Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted May 19 Koliko se secam, za breru sa identicnim motorom, poznanik je placao tipa 74-78k registraciju pre nekih 8-9 godina. Znam da mi je bilo u glavi, ok, ja za mareu placam 24-25k, ti 3x vise za jedan cilindar vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 558 Posted May 19 Bezobrazno, ali narod cuti. Rece Alvirovic jedared... 1 Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted May 21 I sta? blokirace neko puteve i skupstinu zbog par iljada kraduckanja ? oce boli ih ... persun ili jos bolje , okupice se malo ce ih okupati topovima i to je to , sta ce? ama bas nista eto to. 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 558 Posted May 22 E to je problem, sto vecina razmislja tako kako i ti razmisljas i zato dozvoljavamo svi da nas deru, da se ne izrazim drugacije. Nema sloge, mentalitet je takav da svako SEBICNO gleda svoju guzicu a nismo svesni da se narod pita za sve, samo sloge i empatije fali da bi se nesto promenilo na bolje. Tuzan mi je tvoj komentar. 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1380 Posted May 22 Tako je, svi su po fazonu "cuti moze i gore" ili "sta cemo postici, nista" pa naravno da necemo ako kenjamo samo po forumima i niko nece da nesto konkretno uradi, propali smo nacisto na svim poljima 4 mare_kv, city, Markoni Bg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites