Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Pozdrav, pozdrav, cekam da vidimo i novosti sto imas za nas :D 

Red je bio @Sedla nek sve bude kako treba pa da zoveš na čast za prinovu :secret:

Nece ona tek tako iz cista mira... Raspada se mesecima i ako se pretera eto je na sus plehu ili asfaltu... Desilo mi se jednom prilikom takodje sa alfom. Zapustio i kao ajd jos malo i eto, odlete plus mi napravila karambol oko alternatora opiljci uleteli unutra i on se morao remontovati. 

1 hour ago, horvat said:

Raspala se remenica? A od cega je to?

Remenica na radilici, ona famozna, plivajuća...

1 hour ago, MiloshBg said:

Nece ona tek tako iz cista mira... Raspada se mesecima i ako se pretera eto je na sus plehu ili asfaltu... Desilo mi se jednom prilikom takodje sa alfom. Zapustio i kao ajd jos malo i eto, odlete plus mi napravila karambol oko alternatora opiljci uleteli unutra i on se morao remontovati. 

Ne znam, ja sam ovu moju kao kontrolisao...poslednji put skidana u februaru, ono kad sam prezupčio motor. I bilo sve OK, nije bilo pukotina, nije bilo "nažuljanih" tragova itd itd...

Sreća u nesreći je što mi se desilo bukvalno na paljenju, ispred firme, krenuo sa posla kući, tako da nije bilo ničega što inače može da zadesi ako se to desi u vožnji... 

Nije to deo koji se menja kao na v.servisu...jbg, ume da crkne bez najave, doduse mogu se videti tragovi istrosenosti po povrsini od remena.. ja sam kod mene menjao preventivno pre 2g, iako nije izgledala potroseno, mada nisam znao da li je i kad ranije menjana. Mirna glava za 50-80e. 

Nadam se da nije neki dodatni karambol napravila osim sto je sama crkla...

Mislim da to jeste stavka koja se menja uz v.servis, tj. Ranije se znao red prilikom v.servisa se osim seta zupcenna i vodene pumpe menjaju svi kaisi, roleri, remenice, spaneri, znaci i ceo pk razvod osim razvoda ventila.

U zadnje vreme ljudi obicno zamene set zupcenja, a ostalo po potrebi, samo je problem sto se problem retko vidi, tj. Delujr dobro na oko dok ne otkaze.

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока