Ivan 18920 Posted May 16 Papucaru . 1 4 Sedla, Dzimbo, Axic and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted May 16 Neka me. 1 1 Axic and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted May 16 (edited) Jel ja beše nikako nisam izbacivao slike enterijera Brere, a obećao sam? Pa evo, setih se danas da napravim neku sliku, taman završio sa sređivanjem enterijera... Edited May 16 by Sedla 14 italiano, werp690, horvat and 11 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 517 Posted May 16 Bomba! 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7613 Posted May 17 Odlična sedišta Sent from my SM-A546E using Tapatalk 1 1 italiano and Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted August 5 (edited) Samo da se javim...Brera pali, radi, ide... Pozdrav za @horvat Edited August 5 by Sedla 8 Ivan-Topola, silenci, PremieRacing and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6605 Posted August 5 Pozdrav, pozdrav, cekam da vidimo i novosti sto imas za nas 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted August 5 Novosti krajem meseca tek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21048 Posted August 6 Red je bio @Sedla nek sve bude kako treba pa da zoveš na čast za prinovu 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted August 7 Kakva te prinova spopala, @Axicu??? 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5686 Posted August 12 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21048 Posted August 12 @PremieRacing ne vredi, moram mu nacrtati a ne primecuje da mu slutim 1 Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted August 14 Kako može biti prinove kad ni devojku nemam, a kamoli ženu, pa prinovu 5 nemanja84bg, Ivan-Topola, Dzimbo and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneJ 313 Posted August 15 .... kad ni devojku nemam ... Samo kaži da voziš Alfu, 30% popus, a znaju i po nešto oko mehanike i lektrike! 1 5 Sedla, Ivan-Topola, Axic and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted August 27 (edited) S#!t happens... . Edited August 27 by Sedla 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7613 Posted August 27 E jbgSent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6605 Posted August 27 Raspala se remenica? A od cega je to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1246 Posted August 27 Nece ona tek tako iz cista mira... Raspada se mesecima i ako se pretera eto je na sus plehu ili asfaltu... Desilo mi se jednom prilikom takodje sa alfom. Zapustio i kao ajd jos malo i eto, odlete plus mi napravila karambol oko alternatora opiljci uleteli unutra i on se morao remontovati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2687 Posted August 27 1 hour ago, horvat said: Raspala se remenica? A od cega je to? Remenica na radilici, ona famozna, plivajuća... 1 hour ago, MiloshBg said: Nece ona tek tako iz cista mira... Raspada se mesecima i ako se pretera eto je na sus plehu ili asfaltu... Desilo mi se jednom prilikom takodje sa alfom. Zapustio i kao ajd jos malo i eto, odlete plus mi napravila karambol oko alternatora opiljci uleteli unutra i on se morao remontovati. Ne znam, ja sam ovu moju kao kontrolisao...poslednji put skidana u februaru, ono kad sam prezupčio motor. I bilo sve OK, nije bilo pukotina, nije bilo "nažuljanih" tragova itd itd... Sreća u nesreći je što mi se desilo bukvalno na paljenju, ispred firme, krenuo sa posla kući, tako da nije bilo ničega što inače može da zadesi ako se to desi u vožnji... 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted August 28 @Sedla - koju si uzeo novu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4273 Posted August 28 Nije to deo koji se menja kao na v.servisu...jbg, ume da crkne bez najave, doduse mogu se videti tragovi istrosenosti po povrsini od remena.. ja sam kod mene menjao preventivno pre 2g, iako nije izgledala potroseno, mada nisam znao da li je i kad ranije menjana. Mirna glava za 50-80e. Nadam se da nije neki dodatni karambol napravila osim sto je sama crkla... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4623 Posted August 28 Mislim da to jeste stavka koja se menja uz v.servis, tj. Ranije se znao red prilikom v.servisa se osim seta zupcenna i vodene pumpe menjaju svi kaisi, roleri, remenice, spaneri, znaci i ceo pk razvod osim razvoda ventila.U zadnje vreme ljudi obicno zamene set zupcenja, a ostalo po potrebi, samo je problem sto se problem retko vidi, tj. Delujr dobro na oko dok ne otkaze.Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 3 Ivan-Topola, MiloshBg and ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites