Jump to content
FAS Goran
Zika94

Svetlo gepeka

Recommended Posts

Pozdrav,zanima me da li moze da se nekako osposobi svetlo gepeka na Puntu 2 1.2 8v 2002 god? Imam osigurač,imam fabrički svetlo i sijalicu al kad dignem gepek ne radi.Čitao sam da je nešto sa bravom gepeka problem i da je to u većini tih modela.Jel moguće da su Italijani napravili tako bezveze samo zbog estetike a ne da zapravo radi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Burazeru, ne radi ni kod mene. Sta sve nisam radio, tapacirung skidao, bravu vadio, kabel pratio, merio, testirao, pa opet merio, pa sve opet montirao i tapacirung vratio, novu mu sijalicu darivao (iako je stara ok) i nista.

E sad, ja sam omatoreo i nemam vise strpljenja kao nekada a i ne vidim vise dobro pa sam mozda nesto i propustio.

Kod mene cak poceo da pali ono upozorenje otvorenih vrata na komandnoj tabli.

Ali ko ce se sa tim zezati.

Ja kupio lepo onu baterijsku led lampu za plakare, ormane i ostale budzake, sa senzorom pokreta i zalepio je na dasku gepeka.

Sada lepo, ja otvorim gepek a kineska led lampa od 2€ i milion lumenja ga obasja svetloscu hiljadu sunaca. Mnogo bolje nego li ono originalno sr.nje koje su u fabrici ugradili mislivsi kako je to bas dobra ideja i kako ce bas ta sijalica da odusevi buduce vlasnike puntica kada je budu ugledali kako stidljivo svetli tamo u cosku kao neki izgubljeni svitac okrenut dupetom ka napred.

Onu lampicu u cockpitu naucio sam da ignorisem, kao i ostale lampice koje mi daju do znanja da tu nesto ne stima. U pocetku su me i drugi opominjali kako mi svetle lampice i tako to. Sada su i oni oguglali i naucili da ih ignorisu :rofl::rofl:

Ziveli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...