moron 2965 Posted March 23 (edited) Okačiću ovde za 10-ak dana link do oglasa za našu poslovnu Fabiju TSI 95 Ambition iz 2018. sa oko 165 hiljada km. Tada će biti i slike (trenutno nemam lepe). Formalno se vodi na mog poslovnog ortaka, ali, ja ću da odradim prodaju. Što ja dogovorim, on potpisuje, bez greške. Naravno, po ugovoru se plaća samo njemu, jer je on formalno prodavac. Cena na oglasu će biti 8.500. Može smešno da zvuči, ali, ima 6 air bagova (doplatili smo 4 komada (samo što mi se nisu smejali u "Auto Čačku" kada sam tražio tu opciju, pošto na Fabiju to kažu niko nije stavljao), jer je u Srbiji prethodna generacija Fabije čak i kao "Monte Carlo" oprema imala samo 2 komada), kao i zadnje parking senzore. Kola su vožena 99% van grada. Nove AS gume (Kleber) su kupljene pre možda pola godine. Redovan servis odradjen sada u februaru, a tada zamenjene i prednje disk pločice, kao i zadnje pakne. Dao sam je mom farbaru da u medjuvremenu sredi sitna karoserijska oštećenja i ogrebotine koja su posledica korišćenja javne garaže (tu je bila svih 5 godina). Biće ofarban i prednji branik i prednje desno krilo. Biće u istoj boji - metalik srebrna. Motor ne troši ulje (nikada nismo dosipali ulje) izmedju dva redovna servisa (15 hiljada je servisni interval). Da ispoštujem pravila teme, evo je sada jedna loša slika. Ali, barem se vidi nivo "urbanih ogrebotina" na braniku, kao i da su AS gume maltene nove Edited March 25 by neshaoct formatiranje 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4145 Posted March 24 13 hours ago, moron said: ... Što ja dogovorim, on potpisuje, bez greške... Aj majke ti vidi da dogovoriš neku kafanu za nas 30ak. Može i on da svrati, ionako treba da potpiše! 5 8 MS PK, nebojsa zvezdara, Dzimbo and 10 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted March 30 Evo par današnjih fotografija Fabije ( smestio sam je u moju "jazbinu" ). Kada je malo operem i postavim oglas, okačiću ovde link. Cena je 8.500. Ali je i puna goriva Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 1 Evo ga i link do oglasa, a nakon pranja i fotografisanja ove "lepotinje" https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21462132/skoda-fabia-ambition Naravno, za zaista iskrene poklonike brenda moguć je i neki prigodan Ambiš'n popust ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 6 U susret predstojećim praznicima uspeli smo da obezbedimo specijalnu ponudu za ovaj istinski dragulj češke autoindustrije ... Akcija traje do isteka zaliha ... 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4145 Posted April 7 Sorry sad za off, ali... moj komšija trgovac prodaje stvarno extra primerak Fabije karavan dizel i niko da mu se javi već skoro godinu dana. Stvarno sam mislio pre tog slučaja i sad ovog auta da se Škode Fabije prodaju k'o alva, kad ono međutim... 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 7 Da, svi mi povremeno živimo u nekim zabludama, ove ili one vrste Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14115 Posted April 7 25 minutes ago, PremieRacing said: Stvarno sam mislio pre tog slučaja i sad ovog auta da se Škode Fabije prodaju k'o alva Prodaju se, prodaju, imam i ja u firmi par komada trocilindarki . Zamisli, bele. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 7 Mene (pozitivno) fascinira zvuk 1,0 TSI motora pri ubrzanju pod punim gasom Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 12 U susret Vaskrsu dodatno smo "učinili cenu" za ovu "lepotinju" ... https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21462132/skoda-fabia-ambition?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 5943 Posted April 12 Specijalna ponuda samo za prave ljubitelje automobila i iskrene vernike... Sala naravno! Interesantan autic za grad! 2 moron and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 25 Dodatno smo "učinili cenu" za ovaj prelepi češki hibrid ... Sada je 7.800 e. 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
danko 119 Posted April 26 hibrid??? 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2965 Posted April 26 Ma, šalim se. Samo sam bio veoma prijatno iznenadjen potrošnjom ( u veoma ekonomičnom stilu vožnje ), jer na toj releaciji ( BG - Fruška gora - BG ) redovno idem svojim privatnim kolima, pa i Jazz-om ( a on je hibrid ). Quote Share this post Link to post Share on other sites