francuz69 867 Posted March 24 Jeste, to je trojka. evo slika i dalje boja na fotkama ne izgleda kao u prirodi: 5 Martin, PremieRacing, Axic and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted March 24 ok posto negde vidim da 3ku racunaju i kao 2ku restyling, mozda je 3ka dobra u voznji ali meni dizajn nikako ne stima. druga prica sto se boje tice sad sa felnama i na ovim slikama Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 867 Posted March 24 (edited) Ma bre sve ok, nije svaki auto za svakog. Ono sto je meni sjajno tebi nije i to je to. Mogli bi da vodimo diskusiju o dizajnu automobila kolko hoces al i sam znas da je to corava rabota… edit: moram da probam da slikam Twinga sa drugom kamerom ne bi li uspeo da uhvatim boju. Edited March 24 by francuz69 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted June 29 Služi li...? Aj koju, ne dozvoli da pređe na drugu stranu. Plače za pragovima, ima li to negde da se nađe? Kačketić na gepeku... deflektori prednjih stakala... široka tamna šlajfna na šajbni i tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 867 Posted June 29 Sluzi, odlican! Redovno ga maznjavam zeni. Od modifikacija mi je kacketic u planu i mozda u nekom trenutku prednji branik sa maglenkama, ali o tom potom. Voleo bih i da mogu da modifikujem servo letvu pa da se volan okrece manje krugova ali mi je to maltret poprilican, verovatno nece biti. Vidis... ta tamna strafta na soferci bi mogla da bude zanimljiv detalj samo sto ne bih stavljao obicnu foliju. Kada bih nasao neku sa fade-out efektom onda bih definitivno stavio. Onaj fazon da je tamnija na vrhu soferke a da je sve svetlija ka dole, kao sto je fabricki radjeno na automobilima is 80-ih i 90-ih. 2 shuxx and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 867 Posted August 28 Twingo ide, zena ga obozava. Pre koju nedelju zamenjen senzor radilice i donji nosac motora. Osim toga sve 5. 2 igor0511 and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1625 Posted August 28 Tek sad videh temu... Svaka cast na izboru i odrzavanju ovog autica... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites