Nuova Delta 311 Posted August 25 Pa to i ja mislim, videcemo jos u svakom slucaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 5 Odabrana druga boja, tj. za nijansu tamnija, danas pocinje sa farbanjem zvanicno, u medjuvremenu sam dokupio jos neku sitnicu za auto. Kupljeno je, a na slikama nisu tepih patosnice i radio :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12309 Posted September 9 (edited) pazi sad… Edited September 9 by neshtry 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 9 (edited) Evo neke slike od pre koji dan : Tu je i zapisano sta je sve uradjeno. Valjda je dovoljno citko : Edited September 9 by Ivan Sredjene slike 7 MS PK, Axic, Woodoo and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4619 Posted September 12 Extra! Kontam da će boja biti vrlo slična mom Volvo-u pa će biti interesantan neki zajednički foto sešn, a @horvat šta kažeš Nego, bio na sajmu za vikend i uslikao: 5 horvat, darkman14, Woodoo and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6264 Posted September 12 Apsolutno! Inace vec neko vreme imam ideju da fotkam neki auto iz '80 ih ili '90 ih, na filmu! 2 Nuova Delta and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6357 Posted September 12 3 1 horvat, darkman14, Nuova Delta and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 12 @PremieRacing To je Ljiljanov CX, bio je tu i onaj njegov Mini cije sam fotke kacio ovde. Mislim naravno na coveka koji mi radi auto. Mogu fotke uvek ! @horvat Ja sam nedavno uzeo "novi" aparat na film, Canon FX, odlican aparatic, a film je film inace ! 3 alfini0507, horvat and Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6264 Posted September 12 Uuu, odlicno, mislim cak da sam video jedan tvoj post u grupi analogna fotografija? Ja sam nedavno poceo da se zezam sa filmom i dopadaju mi se boje. Inace imam Nikon F65 na kojem mi rade i moderni dslr objektivi, sto mi je super za fleksibilnost. 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 12 @horvat Da da, bio sam u grupi, nego nemam fb. Ako volis film onda samo praksa sa starim objektivima, ja na ovom mom nemam cak ni svetlomer, pa je jos veci "izazov" i iscekivanje kakva ce fotka da bude ! 3 alfini0507, Reacher Gilt and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4619 Posted September 15 Eto... vidim ja da ću samo da smetam Neka, dovezem auto a vi mi nađete mesto sa dobrom kafom i plavom konobaricom dok vas čekam... 1 3 Nuova Delta, Reacher Gilt, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 15 @PremieRacing Sto bi rekao jedan gospodin "Samo lagano i oslobodjeno" :D 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 555 Posted September 15 (edited) 2 hours ago, PremieRacing said: Eto... vidim ja da ću samo da smetam Neka, dovezem auto a vi mi nađete mesto sa dobrom kafom i plavom konobaricom dok vas čekam... Joooj, kakva plava hostesa ima u Staroj Skadarliji, u Bg... Takav "pogled", prodoran ima, da ne moze da je ne gledas u oci. Edited September 15 by MiloshBg 1 1 Reacher Gilt and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12309 Posted September 16 1 1 PremieRacing and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 16 @neshtry Felne odvratne i, po mom misljenju, lepse je stajalo kad iz fabrike izadje sa metalnim kvakama i okvirima prozora, kao na mom primerku, recimo...ili Ljiljanovom Prestige-u gore na slici sa sajma :D 4 MS PK, Reacher Gilt, alfini0507 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4619 Posted September 18 Domaćine, pa srećan rođendan i sve najbolje! 2 1 Nuova Delta, Reacher Gilt and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 18 @PremieRacing Ooo hvala lepo, hvalaa ! Kad bude gotov CX za foto sesn cemo naci fotografa, mi mozemo kod plave konobarice :D 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 19 Jel ko imao ili ima ovakav kompresor ? Kako se pokazao ? 1.100 din., jedan od jeftinijih na oglasima, pa ako ce brzo da crkne onda da ne uzimam. U principu mi treba samo da mi stoji, za ne daj Boze, ako se malo guma izduva, da posluzi, ne treba mi da za 10 sekundi naduva od 0 do 3 bara i slicno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 867 Posted September 19 Smece, ne bacaj novac. 3 1 Nuova Delta, Mijailović P., Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15424 Posted September 19 Bolje uzmi neki fabricki polovan, iz Fix&Go seta. Stiglo mi pre 5 godina uz bivsi Nuova Bravo i sada uz DS. Razlika u odnosu na te jeftine Kineze du*e i glava, poredio. 1 1 darkman14 and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 311 Posted September 19 Hvala, preskacem oglas, uzecu neki skuplji ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12309 Posted Wednesday at 08:19 AM Posebno su popularni iz fix&go seta za audi,kažu da je kvalitet odličan( a verovatno i cena),što može biti i trajnije rešenje 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites