Nuova Delta 187 Posted Tuesday at 01:44 PM (edited) Zaboravih da spomenem, za tog CX-a serija 1, sjajne bele boje, enterijer ceo u kozi plave boje, jako nesvakidasnja i jako lepa kombinacija.. Neko vreme kad enterijeri nisu bili skoro pa iskljucivo crni Stavio ovaj moj na oglas, ISKLJUCIVO da vidim reakciju ljudi, preglede i sl., evo rezultata Edited Tuesday at 01:51 PM by Nuova Delta Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10181 Posted Tuesday at 02:09 PM Ja bih kocku volvoa(bilo koji stariji),w124/126/140, citroen cx, jag xj, audi 100 c1/c2,vw tupe3 coupe ili karavan 1600,tatru 610,alfetu…,ali neće da može…. 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 187 Posted Tuesday at 02:15 PM @neshtry Ima tu materijala svakako.. Ja nekako vise naginjem automobilima iz 60-ih i 70-ih, uz pojedine modele koji su poceli sa proizvodnjom 70-ih, a nastavili u 80-e Mada sigurno ima automobila i iz 90-ih koje bih rado kupio, ali vec posle 2000. mi nije to to u svakom smislu 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 930 Posted Tuesday at 02:23 PM 6 minutes ago, Nuova Delta said: Ja nekako vise naginjem automobilima iz 60-ih i 70-ih, uz pojedine modele koji su poceli sa proizvodnjom 70-ih, a nastavili u 80-e Mada sigurno ima automobila i iz 90-ih koje bih rado kupio, ali vec posle 2000. mi nije to to u svakom smislu takodje 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 187 Posted Tuesday at 02:49 PM @OMP Imaju to nesto, sto bi se reklo imaju "dusu"... Kako ja to objasnjavam... Spartanski automobili, muski, sve je dosta teze na njima, u smislu nema silnih senzora, kompjutera, plastika, sirova mehanika je u pitanju, nekako se oseti ta masina i covek se sjedini sa njom. Onda dalje materijali, stakleni farovi i stop svetla, hromirane kvake i branici, u enterijeru vrlo malo plastike ili skoro uopste je i nema (u zavisnosti od godina i svakako klase automobila), vec prava koza, prirodni tepisi, metal, velur, drvo... U novijim automobilima, a to je krenulo polako od 90-ih, cini mi se, sve masovnija upotreba plastike, a i na delovima enterijera, posebno u skupljim modelima, recimo table presvucene kozom retko je prava koza, vec opet nekakva prerada, reciklaza...vestacko sve u svemu.. I na kraju, svaki tako star auto ima neki svoj miris kad se otvore vrata, a za novija auta je potrebna jelkica, parfem itd :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6633 Posted Tuesday at 04:00 PM Sve jasno, svi smo u istom 'sosu' Svakako i za ovaj CX, predobar je Nismo, prostora i imam, para toliko nemam a nemam ni neke afinitete prema kolekcionarstvu bilo koje vrste. Mene vuce neki iz 80 -ih, 90-ih za dejli.. Ovo od lupam 2005-e i mladje ne mogu da smislim.Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 1 neshtry, Nuova Delta and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 3993 Posted Tuesday at 04:32 PM (edited) Ma šta čekaš onda Tako sam isto, identično, i ja počeo... I dalje me to ponajviše i drži. 80' i 90' A cigla je uletela potpuno neplanski i bez prethodne želje i razmišljanja. Ako voliš, ima jedan savršen daily: http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21354640/saab-900 Meni se srce kida kad god pogledam oglas... Edited Tuesday at 04:36 PM by PremieRacing 2 MS PK and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12745 Posted Tuesday at 05:31 PM Uvek se setim ove reklame sa Grace Jones Sent from my SM-G770F using Tapatalk 2 Nuova Delta and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 930 Posted Tuesday at 06:52 PM lepi su ovi sabovi ali brate jedna budjava slika za ovu cifru pa ne bih ga ni pozvao, sta sad treba da ga zovem da mu trazim slike on ce reci ako si ozbiljan dodji pogledaj auto a ja da bijem put 200km i da vidim nesto sto nece da mi se svidi pa jbg davno je proslo vreme halo i sl. novinskih oglasa kad si isao na srecu i na rec prodavca. Tako sam se jednom dobro zeznuo za jednu 155icu u PA i nikad vise. Za mene su lepa kola prestala pocetkom 2000tih, nije da nema i danas lepih automobila ali vise nije to to, nekad sam se mnogo vise odusevljavao kolima kad vidim neki novi model na slici ili na ulici nego danas kad mi je to onako prolazno po fazonu ok nista novo. 2 Nuova Delta and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10181 Posted Tuesday at 07:12 PM Ja sam Saab u glavi skontao kao beogradski auto brend,ne pitaj me zašto,pojma nemam Od novih mi je Gulia,onako,auto,mada i tu im zamerki(menjač) i nova corvette( i ista zamerka), pored ostalih prođem kao pored turskog groblja… posebno me japanci uopšte ne uzbuđuju(napr mazda) 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites