Lufti 728 Posted March 8, 2023 Da, moja greska (posto vozim gp-a a posedovao sam i eva). Kod eva nije tamo gde sam rekao da stoji. Iskreno, kod eva nemam pojma gde je, najverovatnije u gepeku, kao sto je sugerisao kolega u postu iznad...Sent from my SM-A805F using Tapatalk 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19055 Posted March 8, 2023 Probaj ovako, navedeno je bas za Evo: U ranijim verzijama ePer je moglo da se nadje i po broju sasije. Ali u novijim nisam vidjao da ima, sem boje enterijera koja moze da se iskopa: 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted March 9, 2023 Imam pločicu sa brojem šasije u gepeku pa ću pogledati šta piše oko proizvođača boje i koda boje.. U ePeru može samo boja enterijera da se vidi nažalost. Što se tiče boje auta, ukoliko je farban, apsolutno sve je farbano, gde god se zaviri auto je mat zelen Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1198 Posted March 9, 2023 12 hours ago, neshtry said: Ovakva nalenica,može biti imu gepeku Kod EVA je ta nalepnica napred na haubi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted March 9, 2023 Nego imam ja jedno mehaničarsko pitanje.. Sinoć sam primetio zvuk koji pravi verovatno kvačilo, naime, kada menjam iz veće u nižu brzinu, na većim obrtajima (2000+), kada otpuštam kvačilo za tu nižu brzinu čujem blago cvilenje, nimalo prijatan zvuk.. Ponavljalo se svaki put kada ponovim isti postupak... Ima li neko predstave šta može biti, pratiću šta se dešava pa ukoliko postane učestalo ili glasnije, teram kod Gorana... 3 minutes ago, stex_pb said: Kod EVA je ta nalepnica napred na haubi Nemam napred ispod haube nikakvu sličnu nalepnicu.. 1 1 stex_pb and frostysrb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
frostysrb 173 Posted March 9, 2023 Taj zvuk sam čuo kod jednog Eva što sam probao kad sam jurio autić, nimalo prijatno. Molim te napiši šta je bilo u pitanju. 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1198 Posted March 9, 2023 Sinhron ili ležajevi menjača možda 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted April 3, 2023 Slučajno u prolazu naletim na jednu zanimljivu lokaciju u gradu i odlučim da fotkam auto Ovo je finalni produkt od gomilu slika koje sam napravio Mene ova fotka mnogo asocira na igricu "Need for speed" kada biraš koji ćeš auto da voziš Mali update za auto: -Ne troši nikakve tečnosti osim bezolovnog 95, sa potrošnjom sam zadovoljan, oko 8-9L. -Za sada sve radi kako treba osim start-stop sistema, koji bih želeo totalno da isključim! -Sinhrone u menjaču sam odlučio još da ne diram i otvaram menjač, nemam kinte za to trenutno, tako da planiram možda da ubacim 6brzinski kada ovaj bude na izmaku snage i pri kraju... -Sledeće šta ću raditi na njemu jesu komplet zadnje kočnice, amortizere i sajle ručne... -Takodje planiram neke estetske izmene u vidu nekih sitnica, možda čak i sredjivanje i farbanje felni u drugu boju... Pozdrav za sve koji prate temu Evo turbo combata 7 shuxx, frostysrb, Nikola031 and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1198 Posted April 4, 2023 Maslinasti grande samo nije mat. Pade mi na pamet tvoj kad sam ovog video Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted April 7, 2023 (edited) Mat u poređenju sa ovom, nebo i zemlja . Edited April 7, 2023 by Ivan Ne citiraj prethodni post 1 stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted April 30, 2023 https://www.instagram.com/evo.combat/ Napravio sam profil za EVA na Instagramu, pa ko želi neka baci follow! Tu cu kačiti dobre fotke, neke promene na kolima i svašta nešto 1 frostysrb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted July 6, 2023 Pozdrav drugari, treba mi mala pomoć Naime neko mi je u dva navrata zakačio i izgrebao prednji i zadnji branik... Želim da naplatim preko mini kaska koji imam, imam učešće 50e po šteti. Treba mi dobar farbar u Beogradu, koji će to kvalitetno uraditi a ono najvažnije, ubosti nijansu automobila. Hvala unapred na svim predlozima Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7667 Posted July 6, 2023 Modena Color u Kotežu, jedni od najboljih ali i skupljih. Sent from my 2203129G using Tapatalk 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 106 Posted July 6, 2023 Nisam iz Beograda, tako da i ne znam ko sve radi, ali cesto prolazim pored TeamRS-a na Mirijevu i vidim da rade bas ozbiljne masine, tako da mozda i oni. 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted October 17, 2023 Zdravo drugari, stvorio mi se problem sa zanjih levim prozoro.. Rucka za otvaranje radi ali se cuje kako krcka iznutra nesto, prozor nije hteo da se zatvori do kraja pa sam ga ubedio rukom. Sta moze biti i kako da resim!? Moram da skinem verovatno tapacir sa vrata kako bi video sta je... Hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1198 Posted October 17, 2023 Pukla sajla. Samo reparacija ili kompletna zamena mehanizma. 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 288 Posted October 18, 2023 mozda bolje drugi da valja jer posle repariranja lupka iz vrata, makar je meni tako posle strucnjaka sa ledina 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1198 Posted October 18, 2023 (edited) Ja sam reparirao u Mirijevu, doduše električni prednji. Nema nikakvih problema. Zamenjena sajla, sve ostalo isto. Edited October 18, 2023 by stex_pb 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 288 Posted October 18, 2023 i meni je prednji levi zveknuo, ima do majstora puno Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2772 Posted October 18, 2023 standardna boljka kod grande punta su zadnji podizaci, ja sam na oba moja menjao ili reparirao oba zadnja plus na jos nekim koje sam prodavao, nekad moze reparacija ako je samo sajla a nekad mora nov 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted October 19, 2023 Ma nije problem, zameniću, nije 100 dukata sigurno... Nego samo sam hteo da se raspitam šta je i šta da jurim. Znači da kupim samo sajlu za podizač stakla zadnjih vrata? Dal bih trebao još nešto da menjam? Hvala drugari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted March 22 Zdravo svima, malo sam neaktivan ovde na forumu, ali to je najviše iz razloga što me auti služi PREDOBRO Do sada predjeno oko 17.000km za nešto više od godinu dana, na vreme menjani svi delovi koji su dotrajali. Sledi mi sada donji nosač motora i fleksibilna cev, ostalo sve super, ima par sitnih ulaganja al to rešavam usputno... Nego meni treba par saveta sada, naime, ona izolacija što se nalazi ispod haube, koja je njena uloga tačno? Zelim da je uklonim, očistim deo ispod haube i stilizujem haubu odozdo sa stikerima i farbom. Moja pretpostavka je da ta izolacija štiti od buke i toplote recimo, ali opet koliko znači s obzirom da je tanka ta postava? Koje posledice mogu imati ukoliko vozim bez toga? Hvala On 10/19/2023 at 5:02 PM, Flipnjača said: Ma nije problem, zameniću, nije 100 dukata sigurno... Nego samo sam hteo da se raspitam šta je i šta da jurim. Znači da kupim samo sajlu za podizač stakla zadnjih vrata? Dal bih trebao još nešto da menjam? Hvala drugari Da odgovorim na ovo kako sam rešio, otišao kod mnogo dobrog lika Peđe i on mi rešio očas posla za razumne pare, mislim da je bilo oko 2000rsd. Za svaku preporuku lokalni servis podizača https://www.google.com/maps/place/SERVIS+Podizača+Stakala+PEĐA/@44.7921741,20.5305909,17.27z/data=!4m6!3m5!1s0x475a7a09f8527c8d:0x3b3bff2c705bdb44!8m2!3d44.792127!4d20.5294978!16s%2Fg%2F11g9q__4c0?hl=sr&entry=ttu Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1198 Posted March 22 Kao što ti ime kaže, izolacija mahom od buke. Ja sam radio kod Peđe reparaciju prednjeg podizača, bio pukao točkić 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1319 Posted March 22 Posto benzinci usijavaju, ta prekomerna toplota ti moze naskoditi boji. 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted March 22 16 minutes ago, MiloshBg said: Posto benzinci usijavaju, ta prekomerna toplota ti moze naskoditi boji. O tome sam razmisljao i ja... Skinucu danas, zalepiti jedan stiker i voziti par dana da vidim kako ce se ponasati hauba i buka dal ce biti veca Quote Share this post Link to post Share on other sites