PremieRacing 4617 Posted April 3 Ali ipak nisi primetio da fali još nešto, dugačko a tanko... On 3/31/2023 at 8:46 AM, PremieRacing said: Na ove dve slike lako može da se vidi 'modifikacija'... 3 Milutinac, Reacher Gilt and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 3 Zbogom lajsne ? Što to? p.s. zavidim ti ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted April 3 Ne, nisam mislio na lajsne. Rupe za lajsne jesu zatvorene ali 'greškom', to se svakako vraća na auto... Skinuo sam one 'oluke' iznad kabine, onu kanalicu što se prostire od haube, preko A stuba, krova i C stuba do gepeka. To mi je nekako omiljena modifikacija, do sada nisam video da se neko to setio a dosta podmlađuje izgled auta Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 3 Auuuuuuh, pa bez "krovnih oluka" ima fantastčno da mu poboljšaš aerodinamiku 2 Reacher Gilt and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 867 Posted April 3 Aero cigla 2 PremieRacing and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted April 4 Samo vi za'ebavajte... 2 Grafit and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted April 4 200rpm u vise u špicu ok detalj al nije primetan sem ko bas poznaje auto pa uoci razliku a ne bi mi sigurno palo na pamet da takvu modifikaciju i uradim 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5419 Posted April 4 21 hours ago, PremieRacing said: kinuo sam one 'oluke' iznad kabine, kako ces pak treger da stavis? samo prefarbas u zeljenu boju...; 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 4 Pa, postoje i magnetni krovni nosači Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted April 4 3 hours ago, darkman14 said: kako ces pak treger da stavis? Samo ti meni njega pokloni pa ćemo zajedno da nađemo način da ga okačimo na krov cepanice mož' da zadržiš 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted April 18 Ništa se ne dešava... malo sam ovako , pa malo ovako , a onda me uhvati ovo ... i onda me majstor koji ne laže već samo odlaže, malo zamaže pa mi bude bolje dan, dva... pa opet krene neizdrž a nema razloga... jbmlg, ne treba da žurim a žuri mi se. Pride uvatili i praznici, sad će i prvi maj, i druga polovina maja kad sam ja odsutan, a još ništa nije izvesno... Baš sam bzvz. 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5419 Posted April 18 kako si krenuo, prase za bozic ces uskoro gledati... a volvo na lakiranju 1 1 moron and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted April 25 Samo što nije... al' malo sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted April 26 sta bi, majstor jurnuo u pocetku kad nije imao brzu i laksu zaradu pa sad posustaje? to mu dodje klasika kod svih Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted April 29 Sad će, samo polako. Počelo je i njemu da smeta 5 meteri lima... 2 Reacher Gilt and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 858 Posted April 29 @PremieRacing kad je planirano pustanje u rad ovog impozantnog projekta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted May 15 (edited) Opet Miga čereče, da Miga zaštite...: Edited May 15 by PremieRacing 4 neshtry, moron, Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted May 15 Solidan je ododo… 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted May 15 Odličan! Za 50god. star auto koji se redovno upotrebljavao 48 i dve godine stajao na travnjaku, odličan je matori... i ja ga volim 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13139 Posted May 15 Svi ti matori od 50 i plus godina su odlični Sent from my SM-G998B using Tapatalk 5 1 Loon123, MS PK, Reacher Gilt and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted May 17 On 2/10/2023 at 10:41 AM, PremieRacing said: Nego, sad vidim da u predstavljanju nisam pomenuo najbitnije, sada moj auto je godinama bio u vlasništvu pravog gospodina, komandanta Žandarmerije (sada u penziji) koji je u isto vreme posedovao 5 komada ! Jedan svoj i po jedan za svako dete. Ovaj crveni je vozila ćerka Pre nekoliko godina je čak izašao članak u novinama o tom gospodinu i njegovim Volvoima, ja znam da sam čitao ali ne mogu sad da nađem na net-u ništa... Mora da je bilo samo u štampanom izdanju nekog domaćeg auto časopisa. Tada mi ni na kraj pameti nije bilo da ću kupiti taj auto. Apsolutno me nije privlačio, ni malo. Al' što bi neki tamo englez rekao - nikad ne reci nikad. NaDženo! 2 moron and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted May 17 On 5/15/2023 at 2:30 PM, PremieRacing said: Opet Miga čereče, da Miga zaštite...: E, "brate", kad bi samo znao koliko sam ja puta bukvalno ležao ispod mog Volva ( koga sam kao punoletnog nasledio iza oca ) i mazao na njega bitumen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15367 Posted May 17 Gledaj sta je prednje rame/viljuska, sunce ti poljubim... Mozes vola da ubijes . A ne ove danasnje tanusne od spijaltera ili aluminijuma, za devojcice . 2 Axic and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted May 17 Meni su najimpresivniji njegovi nosači branika ( ne vide se na fotografijama, skinuti su), veoma masivni, kao ona dva "feder-odbojnika" kod železničkih vagona. Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole81ar 491 Posted May 17 Što se kaže debeo lim možeš na njemu kosu da otkuješ Quote Share this post Link to post Share on other sites