Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
dedavolimocu

Fiat Uno 1.0 mk2 2000 god enterijer

Recommended Posts

Ima li neki veći Fiat da probaš? Možda Thesis?

 

Šalim se, nemoj siceve iz većih auta da gledaš...Zadrži se na Puntu, Pandi, moooožda 147 a ja bi gledao i sedišta iz Smarta. Ima dobrih za male pare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha kako sam krenuo još ću iz Opel Senatora da čupam, šalu na stranu, uglavnom poenta je što toliko uživam u vožnji i prelazim svaki dan bar 100-150 km u prevodu ne izlazim iz kola, a ova njegova sedišta su mi postala neudobna i polako su se potrošila pa sam u dilemi i razmišljanju da li da ih menjam i šta mi je činiti? Čitao sam na nekom starom forumu da može iz Fiat Coupe-a, ali videću.

Hvala ti za predlog iz Smarta ću baciti pogled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm... sad kad vidim osnovni razlog želje za zamenom, možda predlog i nije na mestu. Treba ti udobnost a ja sam mislio da je razlog samo i jedino pohabanost. Mada je to dosta individualno, nekome su sedišta iz Smarta OK a nekome su užas. Probaj prvo pre kupovine. 

 

Dileme nema, menjaj svakako ali nađi sebi i autu odgovarajuća. I nađi doooobrog majstora koji hoće da se zahebava sa tim pošto nije lako uklopiti druga sedišta i klizače. Baš mora lepo i pedantno da se uradi kako ne bi zezalo kasnije. Menjao sam baš puno puta i iskustvo me naučilo, nema gore stvari od loše ubačenog/montiranog vozačevog sedišta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dedavolimocu Ne videh ranije al'ajde da odgovorim. Ne verujem da mozes u njega  ubaciti bilo koja sedista bez mnogo prepravkii posto je njegov sistem  specifican zbog onih cevki a i  ona poprecna greda na podu kvari zabavu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...