zoki_kundak 0 Posted January 18 Pozdrav ljudi, (izvinite za gramaticke greske, srpski nije mi prvi jezik) Stari mi je ostavio Lanciu Delta 2.0 93, ja ovaj auto puno volim i sam emocionalno povezan, svako mi kaze prodaj ga za delove, mnogo trosi etc etc,, ja hocu restavrirati ovaj auto, znate li nekog ko mozda ima delove za ovaj auto? Konkretno treba mi Idle Air Control Valve i njegovo kuciste, ajde valve nije tolko tesko naci ali housing je problem, ne mogu nigde naci konkretno to kuciste, mozda imate neki info gde bi mogao naci ovo? i druge djelovi naravno. hvala vam puno unapred, pozdrav, Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9031 Posted January 20 @zoki_kundak Duuugo vremena su u ovoj prodavnici u Beogradu imali delove za tako malo starije Lancie/Fiate: Autoricambi Npr. evo ovde neke njihove liste delova za Lanciu, videćeš da imaju dosta stavki za automobile iz 90-tih. Možda najbolje da ih kontaktiraš, pa da vidiš imaju li sve ono što ti treba... Quote Share this post Link to post Share on other sites