Seipop 13 Posted November 25, 2022 Evo makine 8 Mijailović P., Dzimbo, silenci and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted November 25, 2022 Ih, k'o limun jako žut. Ako te to zanima, možda mu staviš neke alufelne kad budeš hteo, i uz ovakvo stanje boje još će lepše da izgleda... 2 Seipop and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19096 Posted November 25, 2022 lutka 1 Seipop reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seipop 13 Posted November 25, 2022 1 minute ago, neshaoct said: Ih, k'o limun jako žut. Ako te to zanima, možda mu staviš neke alufelne kad budeš hteo, i uz ovakvo stanje boje još će lepše da izgleda... To obavezbo! Vec znam i koje bih ali sad nisam bas u mogucnosti 1 minute ago, neshtry said: lutka Hvala! Tek ce biti kad uz par detalja,, nista previse, sto je moguce vise oridjidji fabrika ali sve osim motora, tu volim da dodam sto se moze dodati da se izvuce max 2 MS PK and nebojsa zvezdara reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6465 Posted November 26, 2022 gde je @PremieRacing na ovoj temi.. 1 1 nemanja84bg and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2294 Posted November 26, 2022 Bilo bi lepo da vidimo kako u mraku svetle cajgeri Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seipop 13 Posted November 26, 2022 2 minutes ago, nemanja84bg said: Bilo bi lepo da vidimo kako u mraku svetle cajgeri Biće čim padne mrak danas 5 minutes ago, Seipop said: Biće čim padne mrak danas Evo jedne lepe brojke od pre neki dan 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2294 Posted November 27, 2022 extra je, nek te dobro sluzi 1 Seipop reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2651 Posted November 27, 2022 super izgleda Seićento,bas izgleda neobicno,Italijani bas imaju šmeka za dizajn Čuvaj ga i pazi dobro,da bude kao nov 1 Seipop reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6155 Posted November 28, 2022 (edited) Extra je! Daj da vidimo koje feluge ti se sviđaju, da malo začinimo izbor sa par predloga. Edited November 28, 2022 by PremieRacing 2 nemanja84bg and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seipop 13 Posted November 29, 2022 (edited) https://velonity.com/fiat-seicento-187-rim/1-1l-40kw-54-ps/#!felgenfilter/sortiert=empfehlung Edited November 29, 2022 by Ivan Ne citiraj prethodni post, sredjene slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3709 Posted November 29, 2022 (edited) Sporting bez felni nije sporting tako da su felne No1 sto se mene tice pa sve ostalo... od ovih felni sa slika ni jedne mi se ne svidjau event. fabricke sa 2. slike a izbor aftermarket felni je veliki za taj raspon i dimenziju tako da moze da se probere dosta toga i lcino bih isao na 15icu Edited November 29, 2022 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1040 Posted November 29, 2022 Opaaa, jos jedan Sporting. Jako sladak auto. I meni se za razliku od vecine ljudi svidja zuta. Volim mali zut auto pa to ti je. Aj pa nek je sa srecom projekat, uskoro i ja predstavljam jedan. 1 1 PremieRacing and Seipop reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19096 Posted November 29, 2022 Mali žut,a jako ljut 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3709 Posted November 29, 2022 Meni se svidja zuti Sporting i to mu je izvorna boja kao i cinquecentu kad je predstavljen, secam se neke 95. godine ako se ne varam kad sam prvi put video cinque sporting u salonu u Grckoj, jos uvek imam prospekte koje sam tada dobio i taj mi je auto dugo godina bio jako simpa i bas u toj zutoj mi je i najlepsi, cak sam i juga nekog svog kad sam sredjivao 97. godine farbao bas u takvu fiat zutu.... Sei mi se uvek manje dopadao a lep je i u crvenoj boji koju bih mozda pre odabrao nego zutu a i crvena mi je jedna od omiljenig boja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6155 Posted January 27, 2023 Nešto? Služi? Sve OK? Felne? Quote Share this post Link to post Share on other sites