Jump to content
FAS Goran
Ivan

F1: Abu Dhabi 2022

Recommended Posts

On 11/22/2022 at 12:06 PM, Vule said:

U toku same sezone je možda imao više prilike da testira, ali isto tako, na samom početku dok još nisu znali gde se nalaze, Rasel se definitivno bolje snašao sa novim bolidom. I Rasel će sigurno biti brži sledeće godine nego što je bio ove, ima više iskustva, bolje je upoznao auto i tim, biće zanimljivo :) 

Nisi ispratio, Ham je na pocetku sezone najvise testirao delove dok su kod Rasela isli na siguricu, zato je Rasel pravio bolje rezultate, kad su dosli do nekih saznanja i sredili malo bolid Ham je odmah poceo da dobija Rasela i na qual i na trkama, sem nekih sticaja okolnosti gde je Rasel dobijao na taktiku ili odustajanje Hamiltona poput Spa i sad na zadjoj trci a i Rasel je mnogo vise trka na pocetku sezone dobio Hamiltona na srecu nego na voznju da se ne lazemo.

Rasel je neko ko ce ga sigurno naslediti, ne vidim puno, mozda ni jednog sem Rasela,  koji mogu da naprave ono sto je Ham.

Max to nece sigurno i vrlo brzo ce pasti u senku Rasela samo da ovaj moze egal da se potrka sa njim, zivi bili pa videli ;)

Edited by OMP

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, OMP said:

Nisi ispratio, Ham je na pocetku sezone najvise testirao delove dok su kod Rasela isli na siguricu

Da li je tim to zvanično negde izjavio, to nisam ispratio?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To znam, ali mi je to sve prazna priča dokle god tim to zvanično ne izjavi, i više mi zvuči kao pravdanje Hamiltona što ga je Rasel odrao u prvoj sezoni. Možda i grešim, ali opet kažem, ta nagađanja ne znače ništa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znaci nista ni sto mi ovde piskaramo pa opet piskaramo, nemamo pojma ni 10% onog sto se stvarno desava van trka, kamera, javnosti u timovima, medju vozacima, itd. sve je nagadjanje pa tako jedino mozemo i da nastavimo, a timovi sigurno nece davati zvanicna saopstenja za tako neke nevazne stvari za publiku to su uvek i bile informacije koje su ceprklai novinari ili ko vec pa se tako plasiraju u javnosti. Nigde Ham nije to ni izjavio koliko ja znam da bi bilo pravdanje a i sto bi se pravdao, zrtvovao je ovu sezonu zarad neceg mozda boljeg u budcnosti, ne bih ja njega tek tako otpisao bez obzira sto je Rasel mlada nada i zeljan "krvi" i stara kuka moze jos da pruzi. Sve u svemu nase je da verujemo ili ne u te neke price i da sami donesemo neke zakljucke pa sad dal su ispravni ko ce ga znati.

Edited by OMP

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, OMP said:

Nigde Ham nije to ni izjavio koliko ja znam da bi bilo pravdanje a i sto bi se pravdao

Ma nije on svakako, nego njegovi navijači, baš sam juče naleteo na fejsu na neki članak o tome kako je Rasel pobedio Hamiltona i onda se javlja Lulu fanboj sekta sa detaljnim objašnjenima kad je tačno šta Hamilton testirao a Rasel nije :lol: Jednostavno se dečko bolje snašao u lošem bolidu, Luisu je trebalo vremena da uhvati ritam. I ne znam zašto svi spominju kako je Rasel pobegao u prvom delu sezone pa ga ovaj kasnije stizao kad je "prestao da testira", na polovini sezone prednost Rasela je bila 9 bodova, na kraju sezone 35 bodova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...