Jump to content
FAS Goran
Ivan

F1: Brazil 2022

Recommended Posts

to sam i ja postvio u nekom prethodnom postu mozda se nije videlo jer je sa fejsa, ista situacija samo pametnija glava, prodjes bez kontakta i ne izgubis vreme, tako se vozi

Edited by OMP

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, OMP said:

 ovo sto sad radis je jos smesnije od one slike koju si gore postavio jer si prvo si trebao da pogledas ovakve snimke tvog pulena kojih sigurno ima vise, pa onda da kacis druge,  tako da je glupo raspravljati na ovu temu jer nisi realan

Razlika je samo što niko nikad nije rekao da je "moj pulen" čist vozač i da nije incidentan. I ptice na grani znaju za njegovu istoriju i kako se trkao, naravno da će biti ovakvih snimaka, ništa neočekivano.

 

Za Hamiltona njegovi zaslepljeni navijači stalno pričaju kako je čist, kako je "pravi trkač", kako ostavlja prostora, kako se fer nadmeće. Kao da imaju pamćenje zlatne ribice. Čovek ima toliko incidenata tokom karijere, ovaj snimak je manje više samo brza kompilacija iz prethodnih par godina. Možemo čak i da stavimo po strani činjenicu da je u 7 godina svoje karijere imao toliko dominantan bolid da nije ni imao priliku da ima incident, osim sa timskim kolegom ili sa nekim koga obilazi za ceo krug. Čim je gusto, čim je trkanje na nož, najčešće dolazi do nekog čukanja sa nekim. 
 

A zbog Maxa je posebno isfrustriran, jer mu je ovaj pokvario plan da osvoji kupljenu osmu titulu i da se penzioniše pre novih pravila. I dokle god zajedno voze na stazi, dolaziće do ovakvih stvari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kakav debilan komentar starca Helmuta, Max toliko brizan da zeli da stigne Leclerca da bi u stvari pomogao Perezu :) a nije toliko brizan da kad u tome ne uspe propusti kolegu, ccc, cirkus su

 

Quote

“Max je želeo da obiđe Alonsa i Leclerca. To bi mu omogućilo da otkine poene od Leclerca u borbi za drugo mesto,  kazao je Helmut Marko za Auto, Motor und Sport. "

 

 

 

Edited by OMP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...