Fiat.italy 0 Posted October 19, 2022 (edited) Pozdrav svima, Imam Fiat croma 1.9 88 kw mjet, ujutro upali normalno, nakon par minuta vožnje i gasenja, prilikom paljenja par puta mora verglati da upali i izbaci bijel dim. Dijagnostika ne pokazuje nikakve greške. Molim za savjet. Edited October 19, 2022 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9670 Posted October 19, 2022 (edited) @Fiat.italy Pročitaj ovu temu (celu), videćeš da su ljudi pričali o istoj stvari na istom motoru (samo na drugom modelu auta). Koliko sam shvatio tu priču, rešenje je ono što se vidi u izdvojenim postovima u toj temi: Quote covjek mi je objasnio da putem elektronike na mikronivou regulise temp.motora kod prvog starta i kolicinu goriva itd. Rezultat toga je uspjesno rijesen problem Quote konačno rešio problem težeg prvog starta na toplom danu, sada pali kao mina bez problema. Softverski podešena količina goriva pri startu @vicent Edited October 19, 2022 by neshaoct Quote Share this post Link to post Share on other sites