MS PK 7979 Posted June 8, 2023 Ja mislim da nije do nosaca sem ako nije pukao, meni su losi ali nisu pukli i nemam to cimanje. Jedna poluosovina mi trese ali opet nemam tvoje simptome. Doduse stilo je ali mislim da nije bitno.Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
mare_kv 58 Posted June 8, 2023 ne znam ni kako bih opisao, nije cimanje nego kao neko klepetanje, lupanje i trese se (ne toliko) onde gde odvaja kvacilo. E sad fora je u tome da kada se krece bez imalo gasa ima samo onaj klasican zvuk dizela, bez ikakvih drugih simptoma. Mozda sam ja malo vise pi*ajzla, ali meni ono ne deluju kao normalnih simptomi za nov set kvacila i zamajac u odlicnom stanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7979 Posted June 8, 2023 Pa svakako nije normalnoПослато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1254 Posted June 8, 2023 Digni haubu, neka neko iole iskusniji gleda motor a ti sedi i lagano ga cimaj napred - nazad. Pokazace se odakle ide cimanje i mozete locirati i zvuk. 2 Reacher Gilt and mare_kv reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mare_kv 58 Posted June 8, 2023 hvala na savetu, ovo nisam probao, valjda ce uroditi plodom 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bokesh 159 Posted June 8, 2023 Mare, najbolje ti je da staviš taštu da gleda. Ili će ona naći kvar ili ti nećeš naći nju kad izadješ.Win - win kombinacija 2 horvat and mare_kv reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mare_kv 58 Posted June 10, 2023 hahahaha, nije to los predlog, jel proverena metoda, zna li se sta? mislim da nema taste Quote Share this post Link to post Share on other sites
mare_kv 58 Posted June 16, 2023 (edited) Stiglo malo kozmetike pa se cekaju neki normalni dani da se isproba sve kako treba Inace do sada nisam koristio nista od ovoga, vec sam uzeo nekim "svojim" odabirom, i nadam se da ce se pokazati kako treba Edited June 16, 2023 by mare_kv Quote Share this post Link to post Share on other sites