jovancha 35 Posted September 19, 2022 (edited) NOVI TIPO CROSS Motor Benzin Turbo 1.0 100 KS - Aluminijumske felne od 17" sa dijamantskom završnom obradom - Cross - Prednja i zadnja LED svetla - Detalji Ice Matte spoljašnjosti: krovne šine, klizne ploče, bočni pragovi, donja rešetka i okvir maglenke, ručke na vratima - Zatamnjena stakla - Cross sedišta, kožni volan i ručica menjača, paneli na vratima obloženi crnim vinilom - Automatski klima uređaj, prednji i zadnji naslon za ruke, svetla za maglu, zadnje sedište koje može da se preklapa i savija - Sistem automatskog kočenja, sistem za pomoć pri kontroli brzine, pomoć u držanju pažnje, kontrola izlaska iz trake, prilagodljiva duga svetla, adaptivni tempomat - Instrument tabla u boji od 7" - Uconnect™ radio sa ekranom osetljivim na dodir od 7" USB, Bluetooth i CarPlay-Android Auto Nažalost nema prednje i zadnje parking senzore i nema fabričku navigaciju (sve ovo imaju prošlogodišnji modeli, a sada nemaju zbog nedostatka čipova, barem tako kažu u Fiatu). Boju nisam mogao da biram (tamno siva metalik). Edited September 19, 2022 by Ivan Sredjene slike 11 dach@, moron, Mračko and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8296 Posted September 19, 2022 Meni se bas svidja boja. Odlicna.Nek te dobro sluzi, i da uzivate u voznjama. SrećnoSent from my SM-A536B using Tapatalk 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1583 Posted September 19, 2022 2 hours ago, jovancha said: (tamno siva metalik) Ovo u najboljem slučaju mož' da prođe kao srednje - siva - metalik ... Tamno siva, ma haj'te molim vas ... U zdravlju da služi ! 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4904 Posted September 19, 2022 Lep auto, čestitke 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2141 Posted September 19, 2022 super Tipo,odlican je i ima eksta opremu,da te u zdravlju i sreci sluzi,uzivaj 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15430 Posted September 19, 2022 (edited) 3 hours ago, jovancha said: Boju nisam mogao da biram (tamno siva metalik). Boja je odlicna i vrlo zahvalna za odrzavanje. Po Turskoj sam cak letos Cross vidjao iskljucivo bas u toj mis-sivoj ili beloj boji. Oni (zbog vrucina) jos mogu da pritamne i prednja stakla, pa izgledaju lepo i u toj kombinaciji: Da te auto lepo sluzi, puno uzivanja i bezbednih kilometara ti zelim. Edited September 19, 2022 by Ivan 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4622 Posted September 21, 2022 (edited) On 9/19/2022 at 8:58 PM, Ivan said: ... Oni (zbog vrucina) jos mogu da pritamne i prednja stakla... Aaaahaaaa! Pa sad mi je jasno, mi nemamo vrućine kod nas u Srbiji pa nam zato vlast ne dozvoljava da zatamnimo i prednja stakla... Ja se duboko izvinjavam Agenciji za bezbednost saobraćaja što ih nisam razumeo da živimo na severu Balkanske Evrope. btw, prelep auto - u zdravlju da te služi Edited September 21, 2022 by PremieRacing 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15430 Posted September 21, 2022 Nisam se interesovao da li je i kako zakonski kod njih regulisano. Ali po Turskoj, zbog vrucina, masovno furaju folije na prednjim staklima (i bele automobile). I ja sam na bivsem autu strugao vrhunske Llumar sa 65% zatamnjenja sa prednjih stakala. A samo blago "zadimljeno" staklo. Odlicna stvar, ali jbg , max ispred B stuba je sada 30% . Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovancha 35 Posted October 16, 2022 (edited) Ugrađeni u ovlašćenom Valeo parking senzori prošle nedelje (crni), a danas konačno ofarbani. Nažalost ne liče na originalne, ali ih imam 4 Edited October 16, 2022 by jovancha 5 Reacher Gilt, moron, silenci and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3213 Posted October 16, 2022 Za parking senzore je jedino bitno da obavljaju funkciju i rade "kako Bog zapoveda". A uz to meni sve to veoma korektno izgleda. Tako da - uživaj ! 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovancha 35 Posted November 15, 2022 Jedna slika pre i jedna posle zamene guma (Riken Snow 215/55 R17) i 2 slike guma 3 Ivan-Topola, nebojsa zvezdara and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1583 Posted November 15, 2022 Zima može da počne ! Baš izgleda moćno ovako namršten i sa cross optikom. Namrštenije od pojedinih SUV-ova ... 2 nebojsa zvezdara and jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites