jovancha 52 Posted September 19, 2022 (edited) NOVI TIPO CROSS Motor Benzin Turbo 1.0 100 KS - Aluminijumske felne od 17" sa dijamantskom završnom obradom - Cross - Prednja i zadnja LED svetla - Detalji Ice Matte spoljašnjosti: krovne šine, klizne ploče, bočni pragovi, donja rešetka i okvir maglenke, ručke na vratima - Zatamnjena stakla - Cross sedišta, kožni volan i ručica menjača, paneli na vratima obloženi crnim vinilom - Automatski klima uređaj, prednji i zadnji naslon za ruke, svetla za maglu, zadnje sedište koje može da se preklapa i savija - Sistem automatskog kočenja, sistem za pomoć pri kontroli brzine, pomoć u držanju pažnje, kontrola izlaska iz trake, prilagodljiva duga svetla, adaptivni tempomat - Instrument tabla u boji od 7" - Uconnect™ radio sa ekranom osetljivim na dodir od 7" USB, Bluetooth i CarPlay-Android Auto Nažalost nema prednje i zadnje parking senzore i nema fabričku navigaciju (sve ovo imaju prošlogodišnji modeli, a sada nemaju zbog nedostatka čipova, barem tako kažu u Fiatu). Boju nisam mogao da biram (tamno siva metalik). Edited September 19, 2022 by Ivan Sredjene slike 12 bane1321, moron, shuxx and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 19711 Posted September 19, 2022 Meni se bas svidja boja. Odlicna.Nek te dobro sluzi, i da uzivate u voznjama. SrećnoSent from my SM-A536B using Tapatalk 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3515 Posted September 19, 2022 2 hours ago, jovancha said: (tamno siva metalik) Ovo u najboljem slučaju mož' da prođe kao srednje - siva - metalik ... Tamno siva, ma haj'te molim vas ... U zdravlju da služi ! 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4905 Posted September 19, 2022 Lep auto, čestitke 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2799 Posted September 19, 2022 super Tipo,odlican je i ima eksta opremu,da te u zdravlju i sreci sluzi,uzivaj 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24589 Posted September 19, 2022 (edited) 3 hours ago, jovancha said: Boju nisam mogao da biram (tamno siva metalik). Boja je odlicna i vrlo zahvalna za odrzavanje. Po Turskoj sam cak letos Cross vidjao iskljucivo bas u toj mis-sivoj ili beloj boji. Oni (zbog vrucina) jos mogu da pritamne i prednja stakla, pa izgledaju lepo i u toj kombinaciji: Da te auto lepo sluzi, puno uzivanja i bezbednih kilometara ti zelim. Edited September 19, 2022 by Ivan 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6306 Posted September 21, 2022 (edited) On 9/19/2022 at 8:58 PM, Ivan said: ... Oni (zbog vrucina) jos mogu da pritamne i prednja stakla... Aaaahaaaa! Pa sad mi je jasno, mi nemamo vrućine kod nas u Srbiji pa nam zato vlast ne dozvoljava da zatamnimo i prednja stakla... Ja se duboko izvinjavam Agenciji za bezbednost saobraćaja što ih nisam razumeo da živimo na severu Balkanske Evrope. btw, prelep auto - u zdravlju da te služi Edited September 21, 2022 by PremieRacing 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24589 Posted September 21, 2022 Nisam se interesovao da li je i kako zakonski kod njih regulisano. Ali po Turskoj, zbog vrucina, masovno furaju folije na prednjim staklima (i bele automobile). I ja sam na bivsem autu strugao vrhunske Llumar sa 65% zatamnjenja sa prednjih stakala. A samo blago "zadimljeno" staklo. Odlicna stvar, ali jbg , max ispred B stuba je sada 30% . Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovancha 52 Posted October 16, 2022 (edited) Ugrađeni u ovlašćenom Valeo parking senzori prošle nedelje (crni), a danas konačno ofarbani. Nažalost ne liče na originalne, ali ih imam 4 Edited October 16, 2022 by jovancha 5 Reacher Gilt, nebojsa zvezdara, moron and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5474 Posted October 16, 2022 Za parking senzore je jedino bitno da obavljaju funkciju i rade "kako Bog zapoveda". A uz to meni sve to veoma korektno izgleda. Tako da - uživaj ! 1 jovancha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovancha 52 Posted November 15, 2022 Jedna slika pre i jedna posle zamene guma (Riken Snow 215/55 R17) i 2 slike guma 3 Ivan-Topola, Reacher Gilt and nebojsa zvezdara reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3515 Posted November 15, 2022 Zima može da počne ! Baš izgleda moćno ovako namršten i sa cross optikom. Namrštenije od pojedinih SUV-ova ... 2 jovancha and nebojsa zvezdara reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovancha 52 Posted March 18, 2024 Bližimo se drugom servisu Послато са SM-N986B помоћу Тапатока 3 Ivan-Topola, Djole_M and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites