Jump to content
FAS Goran
Ivan

F1: Holandija 2022

Recommended Posts

29 minutes ago, Ivan said:

Nemoj mi reci da ima i takvih teorija zavere?

I ako ima, pls za link gde ih nalazis, zasto da samo tebi bude dobro :D ?

Bukvalno bilo gde po fejsu pregledaj, F1 kanal, Sky kanal, razne "trkačke" stranice koje izveštavaju o F1.

A i na Pole Position forumu možeš pročitati svašta genijalno na ovu temu :) 

 

11 minutes ago, neshaoct said:

Max/Perez - Max je naravno bolji vozač, i od prvog dana Perez zna da je drugi vozač u ekipi, i da ako mu se to ne dopada zna gde su vrata.

 

Moraće Perez bolje ako planira da zadrži mesto u timu. Ne može na osnovu 3-4 dobre trke u toku godine da očekuje nešto više, a onda da mu se dešavaju ispadanja u Q2 na čist tempo, sa autom sa kojim treba da bude P2-P3-P4 svaki put. Znam da je bolid "krojen" za Maksa, svaki tim bi uradio isto da ima takvog vozača u timu, ali ni to ne može da bude izgovor, jer pobediti u Monaku, osvojiti pol u Saudiji, biti lagano drugi u Bakuu i imati još 5 podijuma pored toga znači da nije problem u tempu nego u konstantnosti i prilagođavanju stazi i uslovima. Bokte, pa Maks odmiče Ferarijima i Mercedesima za 2-3 desetinke po krugu u trci a Perez isto toliko kasni za Hamiltonom koji je na tvrđoj gumi, nedopustivo ako mene pitate. 

 

Sainca ne bih komentarisao, vozač za sredinu grida, za neku Alpinu, Alfa Tauri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Genijalni su :D .

Kako sampionat odmice, ovo mi postaje jedna od zanimljivijih stvari svakog trkackog vikenda:

https://www.tiktok.com/@lollipopmancomics/video/7139863852149148930?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naleteo sam i ja na jednu teoriju:

 

Tsunoda je imao ono stajanje pored staze i kukanje kako mu nisu dobro stegli točak (točkove). Onda su mu poručili preko radija da krene, da je sve ok, što je on i uradio.

Ipak, ušao je u boks i tu mu je jedan mehaničar nešto čačkao/podešavao u samom kokpitu. Onda ima snimak radio veze gde mu poručuju da izađe iz boksa, da napusti pit-lane i da se onda zaustavi na stazi na mestu gde je to bezbedno. Time su izazvali SC koji je najviše odgovarao Maxu, a naravno isti su vlasnici i Red Bull-a i AlphaTauri-a. :D

Kažu da namerno nisu hteli da ga zaustave na pit-lane iako bi time takođe izazvali SC, ali bi bio i zatvoren boks pa se ne bi moglo ulaziti na zamenu guma pod SC. :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene vise nista ne cudi po pitanu teorija zavere mada mislim da ovde nije bilo toliko nista znacajno i da Merc nije bio bas toliko ozboljna pretnja Maxu kako se prica, ali sa druge strane nedopustivo bi bilo da Max pored svih perfomansi koje ima ne pobedi na domacem terenu.

Mozda sam propustio ali zasto Perez nije kaznjen posle onog ozbiljnog blokiranja Sainca na quali ili fp3 ne secam se vise ispred sikane kad se nije sklonio?

Isto nisam ispratio koju je kaznu dobio Fetel za ono debilno ponasanje ispred Luisa i Pereza u trci i ne kontam cemu onakvo ponasanje, da je to uradio neko od klinaca i novajlija pa da razumem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...