Jump to content
FAS Goran
GoranSt

Nuova Croma problem sa bravom - auto bez struje

Recommended Posts

Pozdrav,

 

Prvi put pišem na forumu pa ako neko može da pomogne...predloži rešenje

 

Desilo mi se već jednom pre nekih godinu dana da kada stavim ključ u bravu, okrenem i ništa, ništa se ne dešava, nema kontakt ništa. Radi unutrašnje svetlo, radio... ali auto je mrtav. Tada je zamenjena brava i kodiran ključ za tu bravu i to je rešilo problem. Sada se opet to desilo, ali čovek koji mi je to radio se jednostavno ne javlja na telefon. Ne znam više ni ko mi ga je preporučio jer ssam tada okrenuo ne znam koliko brojeva i niko nije imao volje da to odradi, jer je auto na parkingu iza zgrade, volan zaključan, klasičan šlep ne može da prođe pošto je to kolski prolaz sa kapijom i nema šanse da prođe.

 

Ovo se desilo još pre 15-ak dana (nekoliko dana pre polaska na odmor) pa sam zvao Gorana na Altini i zakazao za 30.08. Ovih dana po povratku sa odmora pokušavam da nađem neki manji šlep, kao parking servis što ima da zakači prednji kraj i podigne i tako odveze auto. Njih sam zvao, ali imaju samo jedno takvo vozilo i to bi kažu baš bilo teško ozvodljiivo. Naročito što mi treba za određeni datum.

 

Da li je moguće nekako odblokirati volan bez ključa kako bih mogao da ga izguram i onda može bilo koji šlep i praktično bi problem bio rešen?

 

Hvala i pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...