Jump to content
FAS Goran
OMP

Fiat Grande Punto - upaljač

Recommended Posts

Neverovatno da nema oznaceno na poklopcima osiguraca koji je za sta, ne radi mi upaljac u puntu pa kontam da je mozda osigurac koji ne znam gde je, na neto sto nalazim drugacije su table sa osiguracima nego kod mene, ona tabla u kabini levo ispod volana svi osiguraci provereni i ok su, kod motora takodje deluje da su svi ok, sam dzek upaljaca nema struju, sta moze da zeza?

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, OMP said:

...kontam da je mozda osigurac koji ne znam gde je, na neto sto nalazim drugacije su table sa osiguracima nego kod mene...

Vlasnička knjižica na FLCS serveru za:

Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto Evo

Fiat Punto EVO

 

Ako ništa od tih knjižica nema tablu kao na autu, evo ga i eLearn za Grande: klik OVDE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poštovanje, takođe imam problem sa upaljačem. Grande Punto 1.3 mjet je u pitanju, 2007. godište. Prije par godina sam upaljač zamijenio sa usb punjačem, sve je radilo normalno do neki dan. Primjetim da punjač ne radi, a sa njime ni osvjetljenje na onim manuelnim upravljačima za grijanje/duvanje. Provjerim osigurače, sve ok. Naručim novi punjač i sad kad sam ga postavio skontam da prilikom postavljanja radi ali čim ugasim farove/kontakt (punjač se aktivira sa uključenjem farova) i ponovo upalim on više ne radi. Znači koliko god puta ga iznova postavio radi do prvog isključivanja. Da li se ko susretao sa sličnim problemom i zna li kako ga riješiti? Primjetio sam da mi i rikverc svjetlo ne radi sli ne znam da li je to povezano. Hvala unaprijed.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako se ko bude susretao sa sličnim problemom, kada sam promijenio sijalice ispod kontrola ventilacije i grijanja proradio i upaljač. Rikverc svjetlo je samo pregorilo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...