Jump to content
FAS Goran
chuckboris

Fiat Nuova Tipo - naknadna kupovina police gepeka?

Recommended Posts

Pozdrav forumašima. Interesuje me kakva je mogućnost da se nađe poklopac (daska) za gepek za auto iz naslova (obzirom da slika vredi 1000 reči, staviću i sliku).

Postoji li neki auto otpad, koji bi to možda imao (obzirom da su relativno novi automobili) ili neko zna za prodavnicu koja se bavi time. Na jednom mestu, na oglasima, sam našao da prodaju roletnu, ali ne i policu. Beograd i bliža okolina. 

Hvala, Boris.

 

fiat-tipo-boot-space.jpg

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo u Raduloviću (ovlašćeni distributer) su mi rekli da to nemaju na stanju i ne pamte kada su uzimali, a par auto otpada na putu ka Surčinu nema. Pozvaću još par ovlašćenih dilera, u međuvremenu ako neko ima ideju gde bi mogao to da nađem, molim neka mi javi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, chuckboris said:

Evo u Raduloviću (ovlašćeni distributer) su mi rekli da to nemaju na stanju i ne pamte kada su uzimali...

Naravno da nisu uzimali za budućeg nepoznatog kupca jer sve što uzmu moraju prvo da plate fabrici, a to je problem za deo koji se inače redovno ne traži. Kad bi tako uzimali sve moguće komponente da ih imaju na stanju, imali bi ''zarobljenih'' pitaj Boga koliko stotina hiljada evra u lageru delova koje obično niko ne traži - po modelu.

Zato oni unapred poručuju samo ulje, filtere i tako te redovne stavke (koje se traže). Za sve ostalo se poručuje po broju šasije, pa tako mogu da poruče i za tvoj auto svaku njegovu komponentu. Naravno, prvo ti kažu cenu.

 

Idi opet do njih (ili nekog drugog ovlašćenog), i neka ti izvuku koliko košta taj deo. Ako slučajno po tvom broju šasije ne može da se poruči (ne spada u paket opreme sa kojim je tvoj auto komplementaran), onda neka poruče po nekom drugom broju šasije (uzmu broj od bilo kog Tipa u salonu koji ima tu policu za gepek).

 

 

Edited by neshaoct

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jasno, hvala, raspitacu se putem broja sasije. Ukoliko neko zna dobar auto otpad koji bi to mogao da ima bio bih zahvalan da mi podeli informaciju.

 

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...