marcco 0 Posted August 1 Pozdrav svima, možete li mi reći nešto više o Alfa Romeo Mito 1.4 QV 170ks, vaša iskustva, potrošnja, održavanje, iskustva sa aktivnim vešanjem(gasnim amortizerima) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slash 19 Posted August 2 Generalno dobar auto. Potrošnju na otvorenom koju sam uspeo da napravim je 7.2l/100km, po Beogradu oko 10l. Održavanje zahteva proveru i servisiranje Multiair-a ako to niko pre tebe to nije uradio (a realno nije). Npr set kvačila je izuzetno teško naći. Dobre pločice i prednji diskovi takodje su malo skuplja stavka. Što se tiče amortizera, auto je pretvrd u D modu sa 18" felnama, u N modu je podnošljiv, ali odazivanje na gas je bedno. 2 horvat and marcco reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 668 Posted August 2 Da dodam , aktivni amorti su skupi kao otrov, čitah pre neki dan na ARCSu da je lik stavio obične i da je morao da pravi "varalice" da bi sve to radilo. Mislim da bi aktivno ogibljenje na autu starom 10+ godina trebalo izbeći.Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk 3 marcco, totti and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
andreja.micovic 4363 Posted August 3 Nije mito ali je ista kuca 1 marcco reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites