vukaschin 12 Posted July 30, 2022 Posle par godina eto mene ponovo, vozim fiat cromu vec 4 godine, igrom slucaja zena je vozila vise od mene posto je automatik, ja sebi uzeo manji auto, prvo lanciju y pa au mi je u januaru slupali, inace autic bio prva liga, posle toga sam pazario ford fiestu 1.3 benz+gas(q u odnosu na lanciju y 2001) auto isto bio korektan samo ide nikako. Prodam kantu i ispunim svoj decacki san da vozim fiat stila verzija sa 5 vrata, 59kw, servisna uredno vodjena od 2011 godine, vracana kilometraza, flekovan nema gde nije, jednom recju savrsen. Dame i gospodo, predstavljam vam moju kantu Slika ću dodati jos, nisam znao da sam ih lbrisao sa telefona. Sve u svemu, narednih dana treba da mu radim veliki i mali servis i da se zameni crevo od protokomera do turbine sto ide. Auto inace ide super, udoban je, ispravno mi deluje, klasika malo mastan menjac, airbag pozdravlja sa suvozacevog mesta i tako 6 darkman14, neshtry, dach@ and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 382 Posted July 30, 2022 Neka te sa srećom služi! Lep je za svoje godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vukaschin 12 Posted July 30, 2022 Hvala obzirom da sam bas trazio ovaj motor zbog jednostvaog odrzavanja i malo potencijalnih problema, ocekujem da lepo sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 17105 Posted July 31, 2022 Da te služi bez previše briga i u zdravlju! Stildža je stildža… Quote Share this post Link to post Share on other sites
vukaschin 12 Posted August 5, 2022 Uradjen veliki servis za ovih 10ak dana koliko ga vozim, trosi oko 7l dizela bez da pazim kako ga vozim Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 382 Posted August 5, 2022 To je po gradu ili napolju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8057 Posted August 6, 2022 To je neki brzi grad Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
vukaschin 12 Posted August 6, 2022 Pa svaki dan zvezdara vozdovac 2x dnevno kad kazem da ga ne pazim to ne znaci da ga vozim kao manijak vozim normalno bez da pazim na potrosnju i kad kazem da je oko 7 to je izmedju 7-7,3 Quote Share this post Link to post Share on other sites