Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Zika94

Fiat Punto mk.2a 1.2 8v - pedala kvačila ostala na patosu

Recommended Posts

Zdravo svima,imam vec nekoliko dana Punta 1.2 8v benzin 2002 godiste.Prvi mi je auto pa se ne razumem previse.Kad sam ga kupio vozio se normalno sve super.Pre neki dan drugar sedne i nagazi do kraja kvacilo i papuca kvacila mu ostane dole,ne vrati se nego moras nogom da je vratis.I to najcesce kad iz 1 u 2 prebacuje.Nekako ga doterali do kuce,sutradan ja probam na suvo onako da menjam brzine i kvacilo se vraca(malo me je patosnica zezala za prvi put pa sam mislio dal nije ona smetala i pomerio sam je).Dosta njih kazu da je verovatno sajla.Ja bih da oteram do majstora al ne znam dal je ovo sto se sad vraca samo privremeno ili nije.Ne bih da podjem do majstora pa da mi ostane na pola puta...

 

 

Edited by neshaoct
popravio naslov

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poceo da otkazuje cilindar kvacila, sve vise ce da ostaje pedala na podu dok jednog dana ne crkne skroz cilindar i kvacilo izgubi funkciju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oterao ga kod majstora,on ga skinuo,sipao ulje i ponovo vratio uz konstataciju da nije mogao da nadje takav cilindar nigde.Ja vozio 2 nedelje i ono opet pocelo da propada.I ja sam ga trazio takodje,al nikako takav da nadjem.Otisao do kitkomerca,oni mi dali neki kao za moj al ipak taj neodgovara.Treba mi bas ovakav:

IMG-20220705-WA0000.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...