Jump to content
FAS Goran
murphy

Fiat Nuova Bravo 1.4 16v - propala pedala kvačila

Recommended Posts

Pozdrav ljudi evo ja nikako sreće sa ovim Bravom, sinoć kasno navečer u vožnji pritisnem papučicu kvačila i ona propadne naglo kao da je pukla sajla i ostane na dnu, nekako sam uspio doći kući i jutros gledam getriba cijela zamašćena od ulja i oni šucpleh ispod getribe lokvica ulja , e sad moje pitanje piše da ima dva cilindra tako da pretpostavljam da je ovo taj sekundarni, dali je on dostupan izvana jeli ga problem promijeniti jel on vanjski (pretopostavljam da da ako je ovako ulje izletilo) ali nisam siguran , taj primarni je nekuda u kabini pretpostavka opet pa bi ulje bilo možda po nogama ili papučicama  tj na dijelu karaserije uz podnicu, jel neko mijenjao dali je uopće moguće obaviti na ulici. Hvala. 

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo sad sam našao ovu polugicu šta viri iz cilindra koja je očigledno pukla, jel mora cijeli cilindar novi ili se može neštoizvest s ovom polugicom.

 

IMG_2022_aaaaaaaaa.jpg

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

@murphy

 

Kad već razmišljaš o tome šta možeš sam da uradiš, odakle prići i sl. onda skini na komp eLearn za Nuova Bravo: klik OVDE

Sve je okačeno na server Foruma i besplatno je. Program sadrži gomilu šema i uputstava korak po korak kako se stvari rade na tom autu. :thumbup: Pronađeš deo tog uputstva oko kvačila i pogledaš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...