Ivan-Topola 87 Posted March 10 (edited) Uzeh skoro Bosch-ove metlice brisaca, kao i na prethodnim kolima, zadovoljan sa njima uvek - 1750din Posto sam jednu od zamerki nasao u naslonu za ruku od kako sam uzeo brava, resio sam to ovom plastikom koja je podigla na nivo koji mi odgovara Za razliku od stila, koji je imao podesiv naslon i mogao sam da ga namestim kako hocu, ovde veliki - za to, mogli su copy-paste sa stildzana Inace 700din od 5cm, uzetu preko lika iz fiat bravo grupe Evo kontakt sa cenama i velicinama za podizac, a takodje od plastike prave sve i sto nema u radnjama, tako da ako nekome treba nesto, neka ga kontaktira u inbox Uradih i mali servis, selenia 5w30 sa svim filterima i radom, 9500din kod majstor Bureta Macka je upotpunila ovu sliku, tako da nisam pravio drugu Edited March 10 by Ivan-Topola 6 Reacher Gilt, Axic, Mijailović P. and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-Topola 87 Posted Friday at 06:03 PM U toku prosle nedelje, podignem haubu da pogledam ulje i bacim oko na sve, primetih fali antifriza u boci, nekih 5-6cm, a takodje videh i da ventilatoru da ima tragova da je negde pustilo.. dolijem na max i nakon 250-300km, vidim svuklo 8-10mm, negde sitno pusta. Sa drugarom pregledam creva, selne i sve ostalo, na kraju ustanovimo da je ventilator naslonjen hladnjak i da je leva strana gde je odbojna guma probila sace. SS je iz video snimka, ali bas tu je pustilo u sirini od par cm. Hladnjak narucim preko Bureta i bacim se na posao kod mene kuci Tako to izgleda, skidanje svega napred, od branika, pa do veznog lima. Za prvi put nije lose, sad bi vec bilo lakse da treba opet da se radi, al daleko bilo Nov hladnjak namesten, bez odbojnih guma, posto se jedna strana pojela skroz pod kosim uglom, a druga je udarala u sace i probila. Savet ako neko menja, izbacite gume i stavite podloske i tako odbite ventilator od hladnjaka, da ne bi vremenom doslo do ove situacije kao sto sam ja imao. Ne znam jel imao neko slicno iskustvo, ali drugar koji mi je pomagao i radi mehaniku rece da te gume cesto naprave problem. 4 1 Ivan BG, MS PK, Reacher Gilt and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites