Jump to content
FAS Goran
sibonios

Fiat Stilo 1.6 - posle udarca u prednji trap...

Recommended Posts

Stilo 1.6 udaren u desni tocak, blize vratima. Taj tocak je ispao iz ose oko 5cm napolje. Ne vidi se nikakvo ostecenje na podvozju, majstor na centriranju uradio sta je mogao da centrira, da ne cepa gume. Kaze "moze da bude glavcina da je iskrivljena, ali i amortizer, letva...". Sada je volan na momente tvrd, ne vraca se u osu, zadrzava pravac, kao da radi sa skokovima. Sta predlazete?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@sibonios

 

Pa da se bukvalno pregleda sve.

Ja pucam da nije u redu poluosovina, iskrivila se, otisli krstovi (uglavnom bi trebalo detaljno da se pregleda) viljuska isto da negde nije dobila itd..

Vidim da si iz Beograda pa ti preporucujem da odes kod nekoga ko radi bas trapove. Recimo auto trapovi Djole u Mirijevskom Bulevaru. 

 

 

Edited by neshaoct
dodao tag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio sam kod "Djoleta". Covek, Nesa, je veoma korektan i ozbiljan. Probao je auto, konsultovao se sa jos nekim, pregledali trap i rekli da je letva volana. Ako je neko imao problem sa letvom, neka kaze kako je resio. Verovatno ova letva nece moci da se reparira kako treba, ali moze da se uzme vec gotova, reparirana ili ocuvana, ispravna, polovna. Obe varijante mi nude, pa bi neka sugestija bila pozeljna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...