Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
dach@

WSBK

Recommended Posts

V.N.Katalunje , Barselona

6-7 maj

Subota

Prva trka 14-00 h

Nedelja

Super pol trka 11-00 h

Druga trka 14-00 h

Bautista je produžio ugovor sa fabričkim timom Ducati a za 2024 godinu.

Prošle godine Bautista je osvojio het trik

FvNUKKuWcAAE3rO.jpeg

FvNnf8DWcAIuvNA.jpeg

FvSR8qZWIAIUS-w.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prva trka

Od ovog vikenda Ducati ima manje 250 obrtaja na motoru a Kawasaki ima 250 obrtaja više, mada realno to nije ništa promenilo bar na ovoj stazi.

Trku je poveo Bautista drugi nakon odličnog starta Rinaldi treći Rea i četvrti Toprak. Posle 5 krugova Granado izleće i istakli su crvenu zastavu jer su morali sanitetom da ga odvezu. Novi start Bautista opet je poveo trku Rinaldi drugi Basani treći. Basani pretiče Rinaldia na pravcu ,Rinaldi vraća u drugoj krivini i pritom kači malo Basania. Na kraju istog kruga Basani se provlači ispod Rinaldia dokazi do dodira i Rinaldi pada. Basani je kasnije dobio kaznu dugog kruga i tako pada na 5 poziciju kasnije još pada u poretku.

Bautista povećava prednost Rea drugi i Toprak treći. Dva kruga pre kraja Toprak napada i pretiče Reu. Na kraju Bautista prvi Toprak drugi i Rea treći

Fvcq7wMWYAAZ7ph.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super pol trka

Bautista je poveo trku ,opet odličan start Rinaldia koji dolazi do druge pozicije Rea treći i Toprak četvrti. Toprak prvo pretiče Reu a zatim i Rinaldia i dolazi na drugu poziciju. Rinaldi polako gubi pozicije pretiče ga Rea koji napada i pretiče Topraka i pravi grešku u prvoj krivini i pada. Bautista prvi Toprak drugi Lokateli treći i Iker Lekona četvrti

FvhAr1_WAAE4UYJ.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Druga trka

Bautista je poveo Rinaldi drugi Toprak treći. U prvom krugu Toprak dolazi do prve pozicije ali na pravcu ga lagano pretiču oba vozača Ducati a. Bautista vodi Lovs drugi i Rinaldi treći. Lovs ubrzo gubi poziciju od Rinaldia. Na polovini trke Bautista se izdvojio sa više od 2 sekunde od Rinaldia a toliko i Rinaldi od Topraka, Lovs četvrti i Rea peti. Dobru trku ima danas Vijerhi sa Hondom. Bautista pobedjuje i ove godine pravi het trik. Toprak polako sustiže Rinaldia i u zadnjoj krivini ga pretiče za drugu poziciju.

FvhvOphWYAAx5st.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toprak Razgatlioglu napušta Yamahu i voziće za BMW u   2024 . Verovatno je propala priča da predje u moto GP da vozi Yamahu pa se odlučio na ovakav korak. Pitanje šta mu je sve BMW obećao ,novac igru tu najmanju ulogu. BMW u Super Bike ne predstavlja ništa već godinama samo učestvuju tako da pitanje da li će se uopšte i pomeriti sa ove pozicije i sa Toprakom.

Andrea Lokateli produžio je ugovor sa Yamahom za 2024 godinu

 

Fwu89yFWAAACoky.jpeg

Fwz7e8TXsAApLQE.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

V.N. Italije

3-4 jun

Subota

Prva trka = 14-00 h

Nedelja

Super pol trka = 11-00 h

Druga trka = 14-00 h

Prošlogodišnji pobednici

Fxd91M3XgAE1yj-.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prva trka

Bautista je poveo sa pol pozicije drugi Rinaldi treći Toprak i četvrti Petrući. Najbolja vožnja Petrućija ove sezone sve do 6 krugova pre kraja kad pravi grešku i izleće. Malo preticanja danas za više pozicije. Na kraju Bautista prvi Rinaldi drugi i Toprak treći.

Fxsyv9ZXoAE9IP_.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super pol trka

Bautista je poveo sa pola ali Toprak ga pretiče na pola kruga. Posle prvog kruga Toprak prvi Bautista drugi Rinaldi treći. Više puta su se u vodstvu menjali Toprak i Bautista sve do 3 kruga na kraju dok je Bautista prvi Iker Lekona izleće i direkcija trke izbacuje crvenu zastavu . Tako da ostaje poredak pre crvene zastave  Bautista, Toprak i Rinaldi

FxxMiJJWcAM8Wco.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Druga trka

Bolji na startu Toprak od Bautiste i preuzima prvu poziciju ali samo jedan krug već u drugom krugu Bautista prvi Toprak drugi Rinaldi treći i Rea četvrti.Posle 5 krugova Bautista i dalje prvi Rinaldi drugi  Toprak treći i Basani četvrti. Rinaldi izleće u prvoj krivini pet krugova pre kraja.Bautista pobedjuje Toprak drugi Basani treći i Rea četvrti.

Odlična vožnja vozača fabričkog Ducati a koji je napravio još jedan het-trik ove nedelje

Fxx8Is2X0AA1hRz.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...