srdjan_as 16 Posted May 4, 2022 Markoni nema još novosti. Goran mi je rekao da neće biti pre četvrtka. Čekamo obradu glave. Ovaj praznik je malo odužio stvari Javiću obavezno Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjan_as 16 Posted May 6, 2022 (edited) Pozdrav ljudi, samo da vas obavestim da me je danas zvao Goran da mi javi da je sredio motor, i poslao mi je video kako radi motor. Ali posto motor pusta ulje treba zameniti gumice na kucistu filtera valjda, ako sam lepo razumeo. Tako da je auto ostao kod Gorana da sredi i to curenje a i ja do cetvrtka sam na nekom putu. Javicu se opet posle cetvrtka kada uzmem auto. Evo video sto mi je Goran poslao kako sada radi motor. Edited May 6, 2022 by srdjan_as 5 Mijailović P., dekirs, dach@ and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjan_as 16 Posted May 13, 2022 Pozdrav svima, evo da javim da sam danas uzeo auto od Gorana i došao kući u Leskovac. Motor je sada odličan, vuče i ide baš kako treba. Ostalo je još samo gumice da se zamene na kućištu ulja da ne bi curilo. Ostao je dogovor sa Goranom kada bude našao te gumice da i to zamenim. Za Gorana svaka pohvala i preporuka i još jednom hvala i pozdrav. 6 dekirs, Драган, darkman14 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites