Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
pilgrim011

Preporuke za servis multimedijalnih uređaja

Recommended Posts

Pozdrav, tražio sam po temama, ali slabo ima rezultata. Zna li ko za neki servis / radnju u Beogradu, a da sređuje probleme sa radijom i komandama na volanu? Radio mi krči a komande pojedine biraju pogrešnu opciju, pa bih da sredim to. Ne zanima me Uradi sam varijanta, ja bih da platim. Našao sam da neki Vitez iz Bataje radi nešto slično i neko pomenuo nekog lika iz Pančeva. To mi malo daleko, ali ići ću ako nema bliže. Pitao više električara, kažu da mi trebaju stručnjaci za multimediju, oni to ne rade... Našao neke na GMaps ali em piše da rade samo Francuze, em se ne javljaju na više poziva. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da budem jednom i koristan i podelim moje iskustvo.

Ipak sam uspeo da dođem do ovih sa GMaps i problem sređen za jednu crvenu, zamenjen konektor. Ako nekom zatreba, ovo im je sajt: http://www.expert-service.rs/.

Pošto planiram kupovinu boljih zvučnika, čovek koji mi je sredio radio mi je preporučio kupovinu u Velteh Pro, a izvesnog Sašu iz Borče (063/8422755) za ugradnju istih, pošto on to ne radi.

Kome je bliže, u Batajnici se nalazi Vitez (oni imaju i temu na forumu).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@pilgrim011

Mislis, sredio si kod partnera FLCS kluba, Zece :D ? Mislim da imamo -10% sa karticom, a -5% svi clanovi foruma:

 

Nepotrebno otvorenu temu spojicemo sa nekom od postojecih.

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto vidiš, pregledao sam podforum namenjen partnerima, ulazio u svaku temu gde mi se činilo da bi partner mogao imati veze sa ovim što meni treba, gledao ovaj ICE podforum, ali sam preskočio baš taj topik. :)

A i da sam natrčao, nigde ne piše da popravljaju išta, koliko videh.

Da, to je on, fin čovek, još sam mu usput izneo moju ogorčenost Lenovo rasporedom tastature, pošto su ovlašćeni servis za taj brend.:D 

Inače, spajaj kako hoćeš, to ti je pos'o :P, ali nakon što sam u ovom podforumu prešao nekoliko stranica, nisam primetio da je ijedna namenjena informisanju ljudi o tome gde popraviti multimediju. Po pravilu su pitanja i odgovori takvi da idu na varijantu DIY, a nama dunsterima koji nisu vešti ostaje da kopamo po svim temama u nadi da je negde neko napisao neku preporuku za servis. Tako sam i našao Vitez i nekog iz Pančeva, Novoseljanski put, zaboravih broj.

*Edit, nisam ni ulazio u taj podforum za članske pogodnosti, valjda zato jer mi mozak nije registrovao da ću tu naći i firme koje se ne pominju na drugim delovima foruma, samo sam razmišljao kako mene pogodnosti i popusti ne zanimaju pa neću ni otvarati. Inače sam takav da nigde ne koristim popuste, tipa 90% vremena sipam na NIS pumpama, ali me mrzi da gubim vreme dok mi očitaju tu neku virtuelnu karticu iz njihove aplikacije, kako bih ostvario popust / dobio bodove. 

Edited by pilgrim011

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...