Jump to content
FAS Goran
horvat

P: Alfa Romeo Giulietta 1.4 tb

Recommended Posts

On 1/15/2022 at 1:20 PM, horvat said:

DSC_7586.jpg 

Meni bi ova slika dala povod da krenem ka SU da vidim auto u slucaju da trazim auto po oglasima. Kada neko ovako pedatno i organizovano ima sve u gepeku, znaci da brine o kolima. Ima kisobran tu ako zatreba, znaci preventivno deluje, ne prepusta stvari slucaju. Ima nekoliko krpa za auto, znaci pazi ga. Za sve te krpe, cetke i sl ima i namensku platnenu policu, torbu itd. Naravno, auto izgleda odlicno i na ostalim slikama, ali se meni ova dopala! Pricam iz perspektive kupca koji ne poznaje prodavca, auto i celu pricu, a kao kolega sa foruma, imaces najbolje preporuke ako saznam da neko trazi auto tog tipa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala Dale, dobro si primetio sve, a tu je i mali alat kojeg inace ne nosim u autu, ali je ovih dana aktuelan zbog cackanja svih automobila u mojoj okolini :D 

 

Inace tu 'vesalicu' (ne znam kako da je nazovem) sam kupio u Lidlu i to je bukvalno najbolja stvar koju sam ikad kupio u toj radnji :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam ni ja znao kako da je nazovem, ali tako nesto je mnogo zgodno za auto. Jos pre vise od 10god sam to video kod rodjaka iz inostranstva. 
Da nije bilo malo alata nama pre par god u Grckoj, ostao bi kumov auto na putu. Premostili smo creva i zaobisli isparivac plina koji je crkao i sistem poceo da gubi vodu tj antifriz. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...