Jump to content
FAS Goran
BravoMike

Fiat 500L Cross 1.6 MJet 120

Recommended Posts

Boja odlična, paket opreme takođe, motor... Nema bolji u 500L.... Tako da uživajte porodično...
Srećno... I puno kilometara...

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobrodosao i ovde!

Nadam se da ces ispeglati sa Garantom troskove.

Da otopli, pa da malo vise 500L-ova bude na skupu. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pridruzujem se cestitkama, da te autic u zdravlju sluzi, puno bezbednih kilometara! Ove restyle verzije su bas dopadljive i lepo ispeglane, sa izmenama tacno tamo gde je falilo. I sto ti kazes, caskali smo vec - totalno je drugi dozivljaj modela sa odgovarajucem motorizacijom i dobrom opremom, u odnosu na neku anemicnu klotaru. Kod iole mladjih polovnjaka je ta razlika u ceni daleko manja i vredna svakog EUR doplate. Tako da je prava steta, bar kod Zabara i njihovih cena, to ne iskoristiti. I nove boje u restyle su stvarno top, svaka je lepa na svoj nacin.

2 hours ago, BravoMike said:

- Hill support (podrska da ne krene unazad na uzbrdici) 

Hill Holder ti je sastavni deo ESP, ima ga svako vozilo sa istim (ASR i HH su samo njegov podskup). Apropo sedista, hmmm, Fiat i sedista :D . U prici sa njima sam skoro 2 decenije i UBEDJEN sam da to namerno rade na vecini modela, da bi ih distancirali od svojih skupljih brendova - kratki sedalni delovi, losa bocna potpora... Secam se kako sam sa Stilom leteo po sedistima po krivinama, ista prica i sa 500L, Tipom... Prva solidna na koja sam naleteo u zadnjim generacijama su na Bravo Sportu - sa malo duzim sedalnim delom i lepo izrazenim potporama i na sedistu i naslonu... Koja te lepo obgrle i drze u mestu, ne letis po krivinama, a opet sam isao 1000+ km u cugu, bez ikakvog umora. Grande/Evo Sporting i Abarth, takodje dobra sedista, na 500X takodje mogu da prodju, retki izuzeci kod Fiata. Sto se potrosnje tice, tesko da ce iole jaci motor osetiti toliko razliku u dimenziji tocka, pre ce biti da je do HDi upaljaca.

2 hours ago, BravoMike said:

Nadam se da se vidimo uskoro na nekom skupu :) Zivi bili

Dobrodosao na forumska druzenja ;) , navrati da pojacas L ekipu... @Dzimbo ce ti vec objasniti detalje, da ne ispadne da samo ja forsiram opijanja :P :

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/27773-redovno-fiat-lancia-okupljanje-beograd/&do=findComment&comment=1635286

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...