Jump to content
Goran

Recommended Posts

Ma nis, mozda sam zbunjujuce napisao. Ali eto, u dunavu su mi se malo vise dopali, barem su znali o cemu se prica, ovi u ddor su me gledali bledo kad sam ih to pitao prosle godine :D 

Posto ne idem sam po MUP-u ili po osiguravajucim kucama (verovatno kad budem trebao neki kasko da uplatim, onda cu ih obilaziti), u Arena express na NBG, gde inace registrujem auto, prosle godine su mi osigurali auto sa prebacivanjem 1. osiguravajuceg razreda sa AMSS na Globos. Nisam pitao nista jer sam smatrao po defaultu da nisu menjali ugovor sa osiguravajucom kucom, a kad ono druga kuca.

Ocigledno neki to po defaultu rade (ok, trebala im je stara polisa) a negde izgleda moras da se nabedjujes i kopas svoja prava koja ti pripadaju.

Zimi se bas brzo napuni occ. A navoj na samoj posudici je kilometarski, bar kod mene:D Pa sam nabavio ovo, dosta ce olaksati praznjenje occ-a . 

IMG_20240204_215508_edit_120227101318510.jpg

Edited by BaneAK74

Hehe, interesantno, a cekaj gde ti iscuri onda? Kod mene tako stoji, da nema bas mesta da podmetnem ispod kantice nesto u sta bi iscurilo... 

Uzmem plasticnu casu podmetnem islod:D E to jeste problem , ako nemas mesta za ovo. Ja sam postavio occ kod hladnjaka, tako da ima dosta mesta.

Slikar, srecan rodjendan legendo da te masina dobro sluzi i da bljuje vatru na auspuh u ram pam pam stilu :D sorry za zakasnjenje

9 hours ago, Reacher Gilt said:

Pa vidim ja nigde nikog. :ermm:

Reko' sigurno su svi na torti. :lol:

A nisu nas zvali... :cry:

A jel to nekome bio rođendan??? :blink:

Obicno se ne radujem cinjenici da sam jednu godinu blize grobu, ali vidim da je to neki drustveni obicaj pa ajd, sta cu, ne mogu sam protiv svih :D :lol:

Ljudi, došlo je vreme da se rastajem od bankarke. Proširenje porodice, smena voznog parka u kući i moje strasti ka drugim kategorijama su dovele do ove odluke. 

Evo linkova, ka PA i ka forumskom oglasu.

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24310163/alfa-romeo-159-22-jts

Gewinde sam skinuo i vratio sam fabricke amorte, usput sam stavio i nove prahobrane, tako da je sve utegnuto tip-top. Od ulaganja samo treba mali servis :) 

Odbojne gume, sa nekom plastikom preko. Ja to zovem odbojnici, ali na pakovanju pise da su prahobrani :D 

Pa sta sad ide sa prosirenjem porodice?

9 hours ago, horvat said:

Odbojne gume, sa nekom plastikom preko. Ja to zovem odbojnici, ali na pakovanju pise da su prahobrani :D 

To na amortizerima? 

23 minutes ago, darkman14 said:

Pa sta sad ide sa prosirenjem porodice?

Kako šta? Pa valjda još jedna žena... :D

A uz još jednu ženu dođe posle i još jedno-dvoje dece... Što dalje implicira da mu treba nešto sa minimum 7 sedišta...

35 minutes ago, Sedla said:

To na amortizerima? 

Da, na kraju amortizera stoji ona zuta sundjer-guma, i preko nje ide neka plastika i to je to.

35 minutes ago, Sedla said:

Kako šta? Pa valjda još jedna žena... :D

Zeni sam kupio Renault Grand Modus, tako da sad ona obavlja porodicne obaveze. A to je mene oslobodilo da imam ono sto sam oduvek hteo, a to je ovako neki mali hot hatch. Malo mozda cudan i nelogican skok, ali u sustini je optimalnije za nas, iako ce putovanja biti daleko neudobnija sada :D Alfa je u tome bas dobra.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...