horvat 7067 Posted February 4, 2024 Ma nis, mozda sam zbunjujuce napisao. Ali eto, u dunavu su mi se malo vise dopali, barem su znali o cemu se prica, ovi u ddor su me gledali bledo kad sam ih to pitao prosle godine Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 5131 Posted February 4, 2024 Posto ne idem sam po MUP-u ili po osiguravajucim kucama (verovatno kad budem trebao neki kasko da uplatim, onda cu ih obilaziti), u Arena express na NBG, gde inace registrujem auto, prosle godine su mi osigurali auto sa prebacivanjem 1. osiguravajuceg razreda sa AMSS na Globos. Nisam pitao nista jer sam smatrao po defaultu da nisu menjali ugovor sa osiguravajucom kucom, a kad ono druga kuca. Ocigledno neki to po defaultu rade (ok, trebala im je stara polisa) a negde izgleda moras da se nabedjujes i kopas svoja prava koja ti pripadaju. Share this post Link to post Share on other sites
BaneAK74 116 Posted February 4, 2024 (edited) Zimi se bas brzo napuni occ. A navoj na samoj posudici je kilometarski, bar kod mene Pa sam nabavio ovo, dosta ce olaksati praznjenje occ-a . Edited February 4, 2024 by BaneAK74 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted February 5, 2024 Hehe, interesantno, a cekaj gde ti iscuri onda? Kod mene tako stoji, da nema bas mesta da podmetnem ispod kantice nesto u sta bi iscurilo... 1 BaneAK74 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
BaneAK74 116 Posted February 5, 2024 Uzmem plasticnu casu podmetnem islod E to jeste problem , ako nemas mesta za ovo. Ja sam postavio occ kod hladnjaka, tako da ima dosta mesta. 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted February 21, 2024 (edited) Ostalo mi neispucanih fotki na filmu, sa zimovanja, pa sam probao malo analog Edited February 21, 2024 by horvat edit 17 city, djomla, Sedla and 14 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8486 Posted March 2, 2024 Nisam Premieracing ali nema veze, srećan rođendan Sent from my 3310 using Tapatalk 2 1 4 PremieRacing, Axic, Reacher Gilt and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3580 Posted March 2, 2024 Zamalo da se provuče bez tortu. Srećan rođendan mladiću ! 1 1 horvat and shuxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6316 Posted March 4, 2024 On 3/2/2024 at 9:30 PM, djomla said: Nisam Premieracing ali nema veze, srećan rođendan Hvala! A i ko ga šiša kad mu se rođ. padne na vikend kad ja ne posećujem forum... Srećan Horvath, sretćan 3 horvat, darkman14 and Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted March 4, 2024 Haha, nisam ni ja posecivao forum preko vikenda! Hvala vam svima! 2 PremieRacing and Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3580 Posted March 4, 2024 Pa vidim ja nigde nikog. Reko' sigurno su svi na torti. 1 1 horvat and shuxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2690 Posted March 4, 2024 Slikar, srecan rodjendan legendo da te masina dobro sluzi i da bljuje vatru na auspuh u ram pam pam stilu sorry za zakasnjenje Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted March 4, 2024 Hahah slikar Hvala Nemanja! 1 nemanja84bg reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21657 Posted March 4, 2024 sretan rođosI od mene Sent from my iPhone using Tapatalk 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2945 Posted March 4, 2024 9 hours ago, Reacher Gilt said: Pa vidim ja nigde nikog. Reko' sigurno su svi na torti. A nisu nas zvali... A jel to nekome bio rođendan??? 2 horvat and Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted March 5, 2024 Obicno se ne radujem cinjenici da sam jednu godinu blize grobu, ali vidim da je to neki drustveni obicaj pa ajd, sta cu, ne mogu sam protiv svih 2 Ivan-Topola and Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted July 10, 2024 Ljudi, došlo je vreme da se rastajem od bankarke. Proširenje porodice, smena voznog parka u kući i moje strasti ka drugim kategorijama su dovele do ove odluke. Evo linkova, ka PA i ka forumskom oglasu. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24310163/alfa-romeo-159-22-jts Gewinde sam skinuo i vratio sam fabricke amorte, usput sam stavio i nove prahobrane, tako da je sve utegnuto tip-top. Od ulaganja samo treba mali servis 1 3 nemanja84bg, Zan Batist, Sedla and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2945 Posted July 10, 2024 Šta su novi "prahobrani"??? Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted July 10, 2024 Odbojne gume, sa nekom plastikom preko. Ja to zovem odbojnici, ali na pakovanju pise da su prahobrani 1 Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6891 Posted July 11, 2024 Pa sta sad ide sa prosirenjem porodice? Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25557 Posted July 11, 2024 Kako sta, pa Kroka iz "Majstorske radionice": 3 1 MiloshBg, Ivan-Topola, Axic and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2945 Posted July 11, 2024 9 hours ago, horvat said: Odbojne gume, sa nekom plastikom preko. Ja to zovem odbojnici, ali na pakovanju pise da su prahobrani To na amortizerima? 23 minutes ago, darkman14 said: Pa sta sad ide sa prosirenjem porodice? Kako šta? Pa valjda još jedna žena... A uz još jednu ženu dođe posle i još jedno-dvoje dece... Što dalje implicira da mu treba nešto sa minimum 7 sedišta... 4 Siciliano, Ivan-Topola, MS PK and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6891 Posted July 11, 2024 Touran 2.0 tfsi 1 5 nemanja84bg, Sedla, horvat and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7067 Posted July 11, 2024 35 minutes ago, Sedla said: To na amortizerima? Da, na kraju amortizera stoji ona zuta sundjer-guma, i preko nje ide neka plastika i to je to. 35 minutes ago, Sedla said: Kako šta? Pa valjda još jedna žena... Zeni sam kupio Renault Grand Modus, tako da sad ona obavlja porodicne obaveze. A to je mene oslobodilo da imam ono sto sam oduvek hteo, a to je ovako neki mali hot hatch. Malo mozda cudan i nelogican skok, ali u sustini je optimalnije za nas, iako ce putovanja biti daleko neudobnija sada Alfa je u tome bas dobra. 2 Reacher Gilt and silenci reacted to this Share this post Link to post Share on other sites