Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Lincoln Zephyr

Recommended Posts

Predstavljen Lincoln Zephyr

 

Lincoln Zephyr 05.jpg

 

Lincoln je u aprilu na sajmu u Šangaju predstavio najavni automobil Zephyr Reflection, pokazujući najbolje od Lincolnove globalne stručnosti u dizajnu u vozilu isključivo za kinesko tržište. Sada je na Guangzhou sajmu automobila u Kini predstvljena i serijska verzija koja se od koncepta razlikuje samo po manjem broju detalja eksterijera.

 

Lincoln Zephyr 04.jpg

 

Kod Zephyra je primenjen najnoviji izraz Lincolnovog DNK proizvoda i nagoveštava budućnost Lincolnove dizajnerske filozofije i karakteristika. Potražnja potrošača za luksuznim limuzinama u Kini je jaka i Zephyr će kineskim klijentima pružiti jedinstveno vozilo dizajnirano za tamošnje tržište.

 

Lincoln Zephyr 03.jpg

 

Sa dinamičnom spoljašnjošću i naprednom unutrašnjošću, Zephyr je novi pogled na američki luksuz. Automobil predstavlja upečatljivu, modernu estetiku, dizajniranu da se emocionalno poveže sa mlađim klijentom i da ga osvoji. Spoljašnji izgled je dinamičan i upečatljiv, zahvaljujući Lincolnovom potpisu dizajnerskog jezika.

 

Lincoln Zephyr 02.jpg

 

Kako se navodi u saopštenju, dinamična spoljašnjost odražava jedinstveno samopouzdanje i bezgranični optimizam mlađeg kineskog kupca.

 

Lincoln Zephyr 01.jpg

 

Za unutrašnjost su pripremljeni promišljeni detalji koji stvaraju podmlađujuću, mirnu kabinu, a osećaj utočišta je pojačan prepoznatljivim linijama dizajna marke u čitavoj kabini i prvim Lincolnovim ekranom coast-to-coast koji se sastoji od digitalnog klastera i panoramskog centralnog ekrana (ovaj potonji od 27 inča). Nudi intuitivne tehnologije i iskustva bez napora dizajnirane da smanje digitalni stres sa kojim se potrošači svakodnevno suočavaju. Tu je i Lincoln Co-Pilot 360TM 2.0 Sistem, kao i opciono ambijentalno unutrašnje osvetljenje sa 128 boja. Serijski Zephyr je dugačak 4.982 mm, međuosovinsko rastojanje iznosi 2.900 mm, točkovi su od 18 ili 19 inča, a pokretaće ga 2.0 turbo-benzinac sa 238KS (u paru sa 8-stepenim automatikom). Prodaja u Kini je najavljena za prvi kvartal 2022. godine, po cenama od 255.000 do 342.000 juana (od 35.210 do 47.225 evra).

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lincoln Zephyr

 

Limuzina za koju bi mnogi voleli da se prodaje i na njihovim tržištima, a ne samo u Kini:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...