Danilo1 1159 Posted September 6, 2019 (edited) Posle godinu dana uspesno napravljeno automaCko otvaranje gepeka Edited October 19, 2021 by neshaoct prebačeno 3 dekirs, ISV_01 and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6148 Posted September 6, 2019 Aj gde si uzeo opruge? ja nikako da odem da tražim... Beše nešto 64x18mm? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo1 1159 Posted September 6, 2019 @andreja.micovic moraju drugi amortizeri i oprugice.. Uzimao sam 2*30mm opruge, al za svaki auto je drugacije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6148 Posted September 6, 2019 Ja sam ovde u komentarima našao za 64x18mm I kakav je to ključ od stila? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4279 Posted September 6, 2019 Izgleda extra Ocu i ja to Bas mocno izgleda. Na ovom drugom klipu kao da je inicijalno ubrzanje gepeka jace pa onda slabi, kod Danila je nekako ravnomernije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6148 Posted September 6, 2019 Jeste, kod Danila je bolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo1 1159 Posted September 6, 2019 @ISV_01 spremi 30e i da radimo Sve zavisi kakvi su amortizeri, ja sam bas zadovoljan kako je ispalo na kraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted October 19, 2021 Naišao sam na ovaj klip, izgleda mi jako prosto, samo da li neko zna jel ista dužina amortizera gepeka na Bravu kao na 147? Možda još nekome posluži 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4279 Posted October 19, 2021 Danilo1 je to odradio na svom Bravu dok je bio kod njega. Ja sam isto hteo, ali planovi.. Ovde imas duzinu i silu amorta gepeka a par postova iznad i dimenziju i izgled opruga. Klik 1 1 neshaoct and Pluto reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6148 Posted October 19, 2021 Sa 500Nm otvara gepek na Delti bez problema tako da verujem da će i na bravu raditi posao. Meni radi bez opruga a možeš ih naručiti sa alija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted October 22, 2021 Da jasno, baš ću da probam kao sa klipa da namestim pa da javim rezultate, samo vidim da se jako teško zatvaraju vrata gepeka, ja ih samo pustim i ona se zalupe Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4279 Posted October 22, 2021 Pa ne moze jare i pare. Tesko da ces moci lagano da spustis gepek i da se zatvori bez da ga ti poguras ako imas opruge jer one same imaju odbojnu silu da izbace gepek iz pozicije mirovanja/zatvorenog polozaja cim se gepek otvori. Isti slucaj ce biti i sa jakim amortizerima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6148 Posted October 22, 2021 Moraju malo jače vrata da se gurnu i da se pazi da nema nikog iza kad se otvara jer ih izbaci opruga. Imaš na yt klip koji sam kačio kako kod mene radi, a i negde sam ovde šerovao link, dal u mojoj temi o delti ili negde Quote Share this post Link to post Share on other sites
simke11 7 Posted January 24, 2022 On 9/6/2019 at 11:14 PM, Danilo1 said: @ISV_01 spremi 30e i da radimo Sve zavisi kakvi su amortizeri, ja sam bas zadovoljan kako je ispalo na kraju Druze da li bi meni radio na Delti placam duplo Quote Share this post Link to post Share on other sites