Jump to content
FAS Goran
ISV_01

Opasni napadi na vozače - obratiti pažnju

Recommended Posts

Možda postoji slična tema ali je ja nisam našao... Naime, u povratku sa skupa u pravcu blokova ka Savi, malo posle raskrsnice J.Gagarina i Dušana Vukasovića na NBG (kod kafića Gagarin / preko puta AC Stojanovića - Škoda), "počašćen" sam jajetom u toku vožnje. 

U toku vožnje - znači ne posle kretanja sa semafora (bilo je zeleno) već u prolazi oko ograničenja. 

 

Prvo se čulo "tup" i na šoferku pljusnula neka smesa, mislio sam da se ptica "istovarila" sa bandere, ali me začudila jačina udara. Stao sam nekih 30-40m dalje i video neku ljigaviju smesu po A stubu sa suvozačeve strane i malo po krilu sa iste strane ali pošto sam stao negde između svetiljki nisam shvatio razmeru i količinu smese. 

 

Na parkingu izađem i skontam da je skoro celo suvozačevo krilo, deo fara i A stuba zahvaćen tom smesom i po mirisu na krpi dok sam brisao skontam da je živo jaje. Ej....živo jaje ! 

 

Razlišljam....kratanje srednjom trakom...sa zgrade nije mogao jer je putanja jajeta vertikalno na dole, pa bi bilo razliveno u pravcu donjeg dela krila i branika, ovo je moralo biti sa ulice. Obe kamere su uhvatile grupu ljudi koji su se kretali suprotno od pravca mog kretanja ali nisam uspeo razaznati da li su pravili neke nagle pokrete da bi me i gađali. Svakako je to neko uradio iz nekog mračnijeg dela. 

 

Nađem i da je bila "akcija" ranije na TikToku da se auti gađaju jajima u pokretu (negde u toku leta) pa mi je to palo na pamet, kao i što su pre koji dan klinci skidali kapice ventila i poklopaca felni u mom kraju, zahvaljujući izazovu na TikToku. 

 

Je, znam, kao klinac sam i ja pravio sranja tipa gađao grudvama prozor na zgradi (ne ledenicama) i slično ali ovako nešto opasno ni u ludilu. Na meni je da upozorim kolege da imamo "jajaru" u bloku koja ne haje za potencijalne posledice i nanetu štetu. Danas jaje, sutra cigla. 

 

#stopTikTokidiotluk #bemorecreative #batinaizrajaizašla

 

hit.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...