popovic999 0 Posted October 13, 2021 (edited) Pozdrav, vozim bravo 1.6mjet 77kw i primetio sam da auto ne radi ravnomerno u leru. Zvuk primetim i kad je topao i kad je hladan auto. Evo zvuk iz kabine koji se čuje: Hvala unapred Edited October 14, 2021 by neshaoct popravio linkove / update naslova Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9446 Posted October 14, 2021 @popovic999 Baci pogled na ovaj post, i uopšte na tu celu temu: - Fiat Nuova Croma 1.9 MJet 150 - variranje obrtaja u leru Quote Share this post Link to post Share on other sites
popovic999 0 Posted October 14, 2021 (edited) @neshaoct Hvala, video sam tu temu pre. For kod mene obrtaji ne variraju, stoji sve OK, možda mi je potrosnja vrlo malo skocila. I to se dešava kad je hladno napolju Predpostavljam da EGR zeza jer je on mastan od kad sam kupio auto. Nije izbacio gresku, verovatno treba da se očisti ili tako nešto. Slican problem sam video na YT kod Dobla i ovog mercedesa. Edited October 14, 2021 by popovic999 Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9446 Posted October 14, 2021 4 minutes ago, popovic999 said: For kod mene obrtaji ne variraju, stoji sve OK... Razumeo sam da je stvar sa obrtajima, sad ću ispraviti gore u naslovu teme. Na ovom drugom klipu lik je iskopčao protokomer (MAF), i koliko se čuje zvuk je onda bolji. Svakako očisti EGR kada već znaš da je u lošem stanju, a onda sigurno ni MAP senzor nije bolji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
popovic999 0 Posted October 14, 2021 proverim pa napišem. Verovatno je to, koliko sam istrazivao čest je problem Quote Share this post Link to post Share on other sites