Reacher Gilt 1377 Posted July 7, 2021 (edited) Atraktivna plavuša ... da ne kažem baš štrumfeta ... U zdravlju se navozali ! Može neki Jadran za početak, da se upare te nijanse plave ... Edited July 7, 2021 by Rasta 2 Irena HGT and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 632 Posted July 7, 2021 Pridruzujem se cestitkama! Nestvarno lep automobil, i spolja i sto se enterijera tice...ja bih mu jedino prefarbao dugme za startovanje u crvenu boju, kao na detelina verziji... 2 1 Irena HGT, igor0511 and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2009 Posted July 8, 2021 a svaka cast Nešo,sad videh,čestitam vam i da je vozite i uzivate u ovom sjajnom autu ovo je nema dalje i boja i motor,ma sve bas.svaka cast Ireni na izboru auta 1 1 1 Mijailović P., Irena HGT and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1492 Posted July 9, 2021 (edited) Samo malo da dosolim ovu temu, poslao mi koleza 510ks, jedna jedina u Srb čini mi se. Edited July 9, 2021 by Ivan Sredjene slike 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 524 Posted July 9, 2021 Ima ih vise, nije to jedina qv u Srbiji. Direktore, cestitke na izboru. :-) Puno km sa osmehom oko glave. :-) 3 Bingodalton, srdjos and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 657 Posted July 10, 2021 U NS crvena, 2 na oglasima bile sive, to je minimum u Srbiji, 4. Prodali su vise Giulia QV, nego Stelvia QV, kojih su prodali bar 10. 1 srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6140 Posted July 10, 2021 Tako je, eto i ova sto sam ja slikao u KG... Ima ih najmanje 10, a mislim da ni 20 uopste nije nerealna brojka 1 srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1377 Posted July 10, 2021 (edited) A jbt uke*aste temu skroz ! Daj još koju fotku te plavojke, da isperemo ovo crvenilo iz očiju ... Edited July 10, 2021 by Rasta 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13019 Posted July 10, 2021 On 7/5/2021 at 7:25 PM, Irena HGT said: Lep detalj prilikom svakog ulaska u auto 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9248 Posted July 10, 2021 (edited) @totti Realno je govno to blicanje farova, dete od 4 godine bi se tako setilo da napravi... Ima kod drugih modela i komplikovanijih animacija (kao prilazi auto i slično), ali se niko nije setio kako da istovremeno bude i prosto i efektno...jer fora kod Giulie nije samo eto puko blicanje kazaljki, već što se to blicanje dešava u ritmu otkucaja srca, jer Alfa...jer Meccanica delle emozioni. Edited July 10, 2021 by neshaoct 6 1 Danilo1, Mijailović P., Irena HGT and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 657 Posted July 10, 2021 Treperi i meni Start-Stop dugme u srce ritmu. To od Seat-a, ali ukodirao 2 1 neshaoct, igor0511 and vagenovac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irena HGT 2136 Posted July 10, 2021 @Rasta Evo par slika 16 Milutinac, Danilo1, Reacher Gilt and 13 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 2879 Posted July 10, 2021 Mene zanima kako to da moderatori još nisu tražili povišicu 1 1 5 Quadrifoglio Verde, igor0511, djomla and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3569 Posted July 10, 2021 Prokleto ne možeš da se ne okreneš za ovakvim autom. 4 Reacher Gilt, Dzimbo, Irena HGT and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irena HGT 2136 Posted July 10, 2021 Ja se okrenem triput nakon što je parkiram 6 5 Djuk85, ISV_01, MS PK and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14157 Posted July 10, 2021 (edited) 37 minutes ago, Djuk85 said: Mene zanima kako to da moderatori još nisu tražili povišicu E moj prijatelju... Tek mi je prosli vikend bilo jasno zasto nam se mesecima unazad skida od plate. Poplavelo mi pred ocima . Dobio sam krug, da mi spadne pritisak. I Coca Colu, pa gasio sa Fantom. Edited July 10, 2021 by Ivan 3 4 skile86, Milutinac, neshtry and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13019 Posted July 10, 2021 On 7/10/2021 at 8:11 PM, neshaoct said: [mention=10479]totti[/mention] Realno je govno to blicanje farova, dete od 4 godine bi se tako setilo da napravi... Ima kod drugih modela i komplikovanijih animacija (kao prilazi auto i slično), ali se niko nije setio kako da istovremeno bude i prosto i efektno...jer fora kod Giulie nije samo eto puko blicanje kazaljki, već što se to blicanje dešava , jer Alfa...jer Meccanica delle emozioni. Pre će biti da izaziva infarkt od nerviranja... odatle ideja za ritam otkucaja srca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irena HGT 2136 Posted July 10, 2021 @totti To možda kod vas u godinama, mi mlađi se ne brinemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemke 83 Posted July 12, 2021 Cestitam IRENA da se navozas i garazu da uzmes obavezno. Nesa samo nedeljom neka tera auto na pranje.. 3 1 neshaoct, djomla, Ivan BG and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7293 Posted July 12, 2021 @Irena HGT Vidim da imas snimke na ytube, bilo bi dobro ako napravite neke snimke i objavite, da i mi malo osetimo zvuk, ili neki deo voznje.. Uživajte 2 neshaoct and Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 30 Posted July 14, 2021 Ljudi, videh na instagramu, pa sam morao da svratim da uputim čestitke za kupovinu . Već neko vreme, zahvaljujući iskustvu koje sam stekao blejanjem po ovom forumu, sada radim kao prijemni referent u Nikom Autu, ovlašćeni Fiat, Alfa Romeo, Jeep salon i servis u Kragujevcu, tako da zlu ne trebalo, ali šta god treba cimajte slobodno. Da vas lepo služi pa da zamenite za noviju kada za to dođe vreme.. p.s. Tačno se vidi da je direktor procvetao od kako se oženio 7 1 4 Irena HGT, rkoma1986, djomla and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3569 Posted July 14, 2021 27 minutes ago, SikterBre said: da je direktor procvetao od kako se oženio I dalje se svađaju ko će da vozi 2 3 shuxx, djomla, igor0511 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irena HGT 2136 Posted July 14, 2021 Hvala svima Biće i snimaka vožnje uskoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13019 Posted July 14, 2021 On 7/14/2021 at 11:51 AM, SikterBre said: Da vas lepo služi pa da zamenite za noviju kada za to dođe vreme.. Kakva novija... ovo im je labudova pesma, neće više da postoje za par godina 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites