integralac 2482 Posted June 2, 2021 Valjda dobijamo tablice uskoro, danas prvo paljenje posle 100 godina Dugo je kod mene ali tek danas "proradio" odmah na 3 bara pritiska Lagano privodjenje kraju ovih dana pa na atest i regu 8 ISV_01, PremieRacing, Dzimbo and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 444 Posted June 2, 2021 Dobar. Generalnu radio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 2, 2021 Jok, uzeo sam ga u ispravnom stanju ali totalno zapustenog Motor je predihtovan, glava skidana i sredjena, veliki i mali servis... Limarija je radjena ali lose, sija on fino ali ima propusta, doduse nisam nesto puno ni platio Spremicu se da ga iduce godine ofarbam kod nekog "pismenog" Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 444 Posted June 2, 2021 Od koga si ga uzeo? Nekog naseg? Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 2, 2021 Ne, slucajno naleteo na FB na nekog ko ih je nekad vozio i povezao me sa ovim momkom, vise ne znam ni ko Nikada nije bio na oglasu i nadam se nikada ni nece Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 6, 2021 Radio sam mu auspuh komplet nov, home made Misljenja, da li smo previse ukosili prema boku? 4 PremieRacing, Mijailović P., Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3156 Posted June 6, 2021 Iz mog laickog ugla gledano, mozda da se malo obreze i poravna sa lipom. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1601 Posted June 6, 2021 Malo laže taj objektiv na telefonu, izvlači po uglovima... Teško je reći. Meni izgleda kao da jeste malo preterali. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 642 Posted June 7, 2021 Po meni ukosio si auspuh previse e sad da li kamera laze ne znam ali deluje previse koso 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9447 Posted June 7, 2021 20 hours ago, integralac said: ...da li smo previse ukosili prema boku? Mislim da definitivno jeste. 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 8, 2021 Nista, radice brusilica ponovo imao sam utisak ali vise misljenja, laksa odluka Inace jos uvek trazim cep za ovu felnu, 17 inca blade Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15502 Posted June 9, 2021 Obicno naberu sa Stila . Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3710 Posted June 9, 2021 @integralac Mislim da su ove za blade. Možda gešim klik Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 9, 2021 Ja bih ipak kupio, nisam bas za branje Izgleda da jesu to te, ako je normalan s cenom resio sam problem, zahvaljujem 1 ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3710 Posted June 9, 2021 15 minutes ago, integralac said: nisam bas za branje Osim ako neće da dođe iz Vladimiraca po čepove Možda i drži auto otpad, ne mora da bere ali svakako sam za primenu Dušanovog zakona za takve stvari. 1 integralac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 642 Posted June 9, 2021 Jedan lik mom drugaru za 4 cepa za blade felne trazio 80e, smejali smo se kao ludi sta ljudi rade Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 9, 2021 videcemo, poslao sam upit, ove felne realno vrede mozda nesto malo preko 100e, ako treba za cepove da dam 80 uzecu neke druge, ove su ionako privremeno dok ne nadjem 18 inca da mi se svidjaju za zimski set imam originalne, ofarbane by @OMP 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4668 Posted June 10, 2021 On 6/6/2021 at 11:16 PM, integralac said: ... Misljenja, da li smo previse ukosili prema boku? Jeste, ali je ok zato što je jedinstveno zakošen Ostavi dok ne dosadi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted June 10, 2021 Upravo tako sam mislio, od pozadi mi deluje skroz ok, sa strane gledano malo upada u oci Nije ka 20Vt ali uboli smo zvuk, opasno se cuje, nalik trkackom autu, bice snimaka cim stignu table 2 horvat and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta 227 Posted June 10, 2021 Čepova kod kineza po izboru za malo parica. 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted July 3, 2021 Stoji i ceka nema ko da mi resi jos par nekih sitnica Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4668 Posted July 5, 2021 Ma nek' stoji, vode i 'leba ne traži... A za čuvanje jeste, tako da neka stoji - nikad ga nemoj prodati 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted July 5, 2021 Naravno da nije na prodaju, ne kosta puno a vredi koliko hoces Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2482 Posted October 7, 2021 I dalje na cekanju, dovodio sam gomilu majstora i niko nece da se pozabavi, morace za Bg vrlo brzo Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 444 Posted October 7, 2021 Sta treba da resis? Ovaj dim? Quote Share this post Link to post Share on other sites