moron 5198 Posted February 9 Jutarnja sa Fruškaća ... 2 srdjos and BGDelta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted February 20 Jedna sa Bjelasice ... 5 igor0511, ISV_01, shuxx and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted April 21 Nabacih napokon na kola letnji set. Dobio je nove letnje gume ( Michelin ). Trenutno je na oko 51.000 km, a naredne dve-tri nedelje bi trebalo da ide na tehnički, jer 13. maja "slavi rodjendan" Peti put ... Godine baš lete. Par skorašnjih (fruškogorskih) fotografija. 5 Dale, Dzimbo, PremieRacing and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted July 10 Jedna fotografija od prošlog vikenda. Smešno malo je prešao u medjuvremenu, od prethodnog posta ( jedva 2.000 km ). A nije da se ne vozam. Uh, baš dosta. Samo, ne neke prilike da povozam CRV-a. Uglavnom čami u garaži ... 2 Dzimbo and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18117 Posted July 10 Daj ga sinu...;-), vidim da on prži kilometražu...;-) 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted August 3 2 Dzimbo and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 2008 Posted August 4 kroz sumu se valjda seta, ne voza se auto 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18117 Posted August 4 Ma mene čudi što objavljuje sve iste slike....;-) Auto, u sred šume... Ništa se ne menja ;-) 2 Dzimbo and srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted August 4 3 hours ago, srdjos said: kroz sumu se valjda seta, ne voza se auto Ma, ja sam juče šumom i šetao. Ali, značajno kraće nego uobičajeno ... 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7678 Posted August 5 On 8/4/2025 at 1:27 PM, moron said: Starno ti kratke noge... 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted August 30 CRV se juče vratio sa kraće morske ture. Sam sam putovao u oba smera. I maltene samo sa dva ranca. Idealna varijanta. I meni omiljena ruta. Baš je lep ugodjaj. Na "satu" oko 55.000 km. 2 Dzimbo and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18117 Posted August 30 Pa vidim ja da ti po ceo dan imaš za sebe, plivanje, baj po par sati... Kako li uspeva pored ostalih članova porodice...kad ono...moron solo igrač .... Nije to uopšte loše, sam svoj majstor...xe...xe... Aj sad daj kilometražu, potrošnju, utiske Znaš kakav je red na forumu ;-) 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted August 30 Nikad se bolje nismo odmorili 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted September 16 Prošli produženi vikend je CRV malo „protegnuo noge“ do HN i nazad. Na povratku me u nedelju veče negde oko Užica uhvatilo ono gadno nevreme i tako me držalo do oko Pakovraća, pa delom i na auto putu. Tako je padalo da je vidljivost bila očajna i povremeno sam išao „slep“, a i „kao puž“. Pre tih putovanja, kao i posle njih, uvek imam sličan tok raznih oblika raspoloženja. Naime, mada volim da se vozam ( ili da tumaram šumom ), kada se na kraju vratim kući i onako umoran legnem ( a često najpre legnem na pod, kao malo da ispeglam ledja, pa tako nekada čak i zaspem i jutro na podu dočekam ), uglavnom se najpre pitam: „A, koji moj mi je sve to uopšte trebalo ... ? Baš sam budala ... Ledja i dupe ( ili noge ) me ubiše ... Neću više ovako ... Mogao sam lepo ostati kući, pijuckati kaficu i eventualno otići samo kolima do Avale ...“. A već za par dana obično sve to zaboravim ... I pravac Fruška Gora i slično. 7 IDzO, Woodoo, city and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18117 Posted September 16 Prva i zadnja fotka su.... Odakle... Ništa čudno za to tvoje pitanje. Ponekad se svi mi pitamo Zašto smo nešto uradili. Jes zadovoljstvo, ali nas umori . Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted September 16 Te dve slike su sa područja NP "Sutjeska", sa Tjentišta. Padalo mi je na pamet da nekom prilikom kao šetač odradim neku plannsku turu. I hoću jednom. Nadam se. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18117 Posted September 16 Valjalo bi, lepi pejzaži Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 1124 Posted September 18 On 9/16/2025 at 10:28 PM, moron said: Padalo mi je na pamet da nekom prilikom kao šetač odradim neku plannsku turu. I hoću jednom. Nadam se. Masu puta, kada idemo negde, preskačemo mesta gde bi bilo baš lepo da se stane, posebno ako vreme dozvoli. Tu u kotlini ima i nekih restorana, može da se provede nekoliko kvalitetnih sati. Nego, ranije deca bila mala, pa ne vredi, niti njima nešto znači, niti bi meni bio gušt da ih vučem po nekim brdima. A sada, druge neke muke, kratki odmori, loše planiranje puta ... Ali vredi videti, posebno Sutjeska - Tjentište. Uzged, dobra ova honda 2 MiloshBg and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5198 Posted September 20 Da, dok su deca mala, teže je logistički bilo šta sa njima organizovati, a kada već malo odrastu, čak i da hoćeš, ne možeš ih više skoro ni nahvatati za bilo kakvu zajedničku aktivnost Pa tako ja juče opet kao vuk samotnjak sam opalih do mora, na produženi vikend Naravno, usput ( posle Foče ) pojedoh jednu tufahiju ... A ova Honda ide baš dobro kad je prazna. Tada po magistrali skoro pa da "leti" i dosta dobro odradjuje preticanja Pri tome, tako prazna na magistrali zaista i smešno troši za svoju klasu. Evo prikaza potrošnje za tri poslednja odlaska iz BG do HN i (dva) povratka u BG. I sinoć posle dosipanja goriva u Foči pokaza baš dobar teorijski domet ( 880 km, rezervoar je 57 ). A kada nije noć, tada tufahija pri dnevnoj svetlosti u tom istom objektu izgleda kao na ovoj slici 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites