Jump to content
FAS Goran
italiano

Nedelja čuda 2021 / The Week of Miracles - Izbor imaš i sedam dana da biraš

Recommended Posts

''Week of Miracles'' 

Najbolja je nedelja za kupovinu automobila

 

slika nc2021.jpg


Od 7 do 14. juna u svim dilerstvima kompanije FCA Srbija trajaće tradicionalna prodajna manifestacija ''Nedelja čuda'' na kojoj će u ponudi biti novi automobili po posebnim uslovima i pogodnostima
                                                                          

Kompanija FCA Srbija sa ponosom najavljuje veliki događaj, tradicionalnu prodajnu manifestaciju pod nazivom ''Nedelja čuda'' (The Week of Miracles).

Od 7. do 14. juna 2021. godine, kupci će imati priliku da po posebnim pogodnostima odaberu novo vozilo iz široke game modela u svim prodajnim salonima dilera kompanije FCA Srbija, pod sloganom ''Izbor imaš i sedam dana da biraš''.

 

noc fca2021.jpg

 

''Nedelja čuda i ove godine donosi široku i kvalitentu ponudu vozila iz game naših brendova. Sa ciljem da zadovolji potrebe klijenata u potrazi za novim vozilom, u pripremi prodajne manifestacije nisu izostale ponude noviteta, posebni paketi opreme i finansiranja, modeli iz različitih segmenata u posebno formiranom popularnom cenovnom rangu i odmah dostupni za isporuku. Za vreme trajanja ''Nedelje čuda'', kupci će moći da se detaljno upoznaju sa našom, sa pravom nazvanom, čudesnom cenovnom ponudom, u nešto dužem vremenskom intervalu nego što smo navikli u ovoj našoj prodajnoj akciji, pogledaju automobile, o njima razgovaraju sa stručnim prodajnim osobljem i kupe model za koji se odluče'', izjavio je Igor Ševo, komercijalni direktor u FCA Srbija. 


Prepoznatljiva manifestacija ''Noć čuda'' po drugi put, prerasla je u prodajni događaj koji traje sedam dana i sada se već po šesti put organizuje širom Srbije u svim ovlašćenim dilerstvima istovremeno (Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Professional). U jednoj nedelji umesto u jednom danu se prevashodno kupcima i prodajnom osoblju osigurava bezbedna komunikacija, odabir i kupovina, a ujedno i više vremena za odluku. Dodatno vreme nije neophodno za većinu modela u ponudi ovogodišnje ''Nedelje čuda'' jer je veliki broj najtraženijih modela odmah dostupan za isporuku.


I ove godine pripremljene su izuzetne mogućnosti kada su dodatni paketi opreme u pitanju u vidu specijalnih popusta i gratis opcionala, kako za vozila na stanju tako i ona u prispeću koja se poručuju uz odgovarajući ''The Week of miracles'' promo kod. Modeli brenda Fiat u ''Nedelji čuda'' nude onaj cenovni rang tražen od strane velikog broja klijenata.

Tako je komforni Tipo sedan iz C segmenta dostupan i za 10.990 eura, ili novi Tipo HB ili porodičnog model 500L, za koga i dalje važi program reciklaže, za 11.990 eura kao i hibridna verzija atraktivnog Fiat 500 modela. Prodajni savetnici su dostupni, a ponude su na našem FCA Srbija sajtu, koje možete pogledati klikom OVDE.
 

stellantis logo vesti.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako pogledam sadašnju "akcijsku cenu" ( za vreme trajanja ove ''Nedelje čuda' ) za 500L 1,3 Mj Sport, lošija je od one koju mi je diler fiata ponudio bez te akcije pre oko mesec dana.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema nikakvih čuda, samo treba da vode bolju prodajnu politiku u Srbiji.

Zato neka prvo isporuče ono što duguju gde su probili rokove, a zatim neka nabave Pande, i neka ne reklamiraju 500-tke a nemaju osnovne verzije. Takođe, neka obezbede i boje za automobile koje reklamiraju a nemaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, moron said:

 za 500L 1,3 Mj Sport

Ova tri pojma su spojiva u istoj recenici :D ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa, nestao je svuda iz ponude 1,6 MJ od 120 ks, sada imaš od 130 ks, a imam utisak da je sa tim motorom došlo do malog poskupljenja kod onih modela koji su zadržali 1,6Mj, ali uz povećanje snage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A meni u Stojanovu rekoše da 500L više ne može da se kupi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...