nebojsa zvezdara 251 Posted November 25, 2022 3 hours ago, knezevic76 said: Ljubav na prvi pogled, da ne kažem bliski susret Послато са 2203129G помоћу Тапатока Brate, bez brige, kod mene je to redovna, svakodnevna pojava, parkiranje na ulici ispred kuće, moram napred ka strujomeru što više jer svakako iza zagrađujem trećinu kapije, tj. ulaska u dvorište... Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa zvezdara 251 Posted November 25, 2022 Hajde još malo da se pohvalim, jeste OFF i izvinjavam se... Kada sam nedavno ugradjivao u salonu prednje i zadnje parking senzore (a ortak mi je tamo šef prodaje), dogovorio sam sa njim da mi posle ugradnje ostavi boju......svakako sam ja to platio u okviru full cene sa ugradnjom i farbanjem, a za farbanje 8 senzora nije otišlo ni četvrtina spreja, ma kakvi.......tako da sada imam original fabričku boju, ZA NE DAJ BOŽE, ogrebotina neka, fuj, da ne čuje zlo.... 2 Sasa034 and moron reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted November 26, 2022 Prednosti hatchback varijanteПослато са 2203129G помоћу Тапатока 4 1 Sasa034, shuxx, silenci and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa zvezdara 251 Posted November 26, 2022 Pozdrav i izvinjenje za sledeće pitanje: u kom smislu i u odnosu na šta - prednost HB varijante? U sedanu se takođe obaraju zadnja sedišta i tada je sveukupan prostor zmajski (veći je od HB u obe varijante, tj. i u klot varijanti bez obaranja zadnjih sedišta, kao i u varijanti sa oborenim zadnjim sedištima)... Dozvoljavam, svakako, da nisam ukapirao poentu Tvog posta Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted November 26, 2022 U smislu lakšeg pristupa i pakovanja kabastih stvari.Npr, veš mašina bez obaranja sedišta opušteno staje u gepek, ili tri dečija dušeka jedan na drugi 190x80 sa oborenim sedištima, malo su virili al ništa strašno...... Ili neke bicikle koje sam prebacivao , jedna na drugu sa oborenim sedištima tri komada...Послато са 2203129G помоћу Тапатока 3 Ivan, nebojsa zvezdara and darkman14 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 308 Posted November 26, 2022 On 11/25/2022 at 1:07 PM, knezevic76 said: Ljubav na prvi pogled, da ne kažem bliski susret Послато са 2203129G помоћу Тапатока A lepo sam te savetovao da ugradiš kameru. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted November 26, 2022 1 hour ago, nebojsa zvezdara said: U sedanu se takođe obaraju zadnja sedišta i tada je sveukupan prostor zmajski (veći je od HB u obe varijante Sedan je duzi za 17 cm, tj. za toliko otprilike ima i duze "dupe" . Naravno da ce i gepek biti veci, koliko se secam 520 l. Mada i Hatch za svoju klasu ima odlicnu velicinu gepeka, cak 440 l (poredjenja radi, Golf ili Leon su na 380 l, Giulietta 350 l, itd...). A sto postovani kolega vec rece, prednost HB je lakoca pristupa, otvaranja i mogucnost voznje kabastijih stvari. 1 knezevic76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 308 Posted November 26, 2022 Prevoz veš mašina i ostalog vam nikako ne bih preporučio jer oštećuje tapacirung i ostale delove unutrašnjosti. Ja zbog toga namerno nisam hteo karavan, da mi ne bi to bilo ko tražio. Platio sam školu s Mareom - dosta je bilo. 1 moron reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted November 26, 2022 Pa ne kupuje se veš mašina svaki dan, sa druge strane, možda se ne vidi na mojim slikama, uvek ispod "tereta" ide ćebe Послато са 2203129G помоћу Тапатока 1 shuxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5041 Posted November 26, 2022 Jel karirano? 1 moron reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8318 Posted November 26, 2022 Ništa lepše, nego kada karavanu oborim zadnja sedišta i dobijem cca 1,5x1m ravne površine, ma za sve su napravljeni, al... nisu IN, sad su IN razni SUVovi...sa klirensom od 160mm, koliko je imala Astra H, pre 10-15god. Ljudi vozili Heč, a nisu ni bili svesni da je to SUV 5 1 bane1321, Reacher Gilt, Mijailović P. and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa zvezdara 251 Posted November 27, 2022 13 hours ago, Ivan said: Sedan je duzi za 17 cm, tj. za toliko otprilike ima i duze "dupe" . Naravno da ce i gepek biti veci, koliko se secam 520 l. Mada i Hatch za svoju klasu ima odlicnu velicinu gepeka, cak 440 l (poredjenja radi, Golf ili Leon su na 380 l, Giulietta 350 l, itd...). A sto postovani kolega vec rece, prednost HB je lakoca pristupa, otvaranja i mogucnost voznje kabastijih stvari. 450 litara je HB......da, sedan je 520 litara. Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2270 Posted November 27, 2022 On 11/24/2022 at 12:35 PM, moron said: Sada za 50k možeš da uzmeš neku stariju garažu, ali, ostane ti i za novog Sandera ... hehe i to je upitno nazalost. Na Vracaru idu i do 60k garaze i to bez Sandera unutra Rekoh da ti ubace unutra jedan A4 do 2 godine star pa i da razumes 1 moron reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted November 27, 2022 (edited) 4 hours ago, nebojsa zvezdara said: 450 litara je HB... Posle ove tabele, sam se ispravi . Posto najvise pratim Compact klasu generalno kod svih proizvodjaca.. Znam dobro da je Tipo dobio manje prepuste i zdepastiji je napred - samim tim je dobio i za 40 l veci gepek od Nuova Brava (400 l). 3 hours ago, igor0511 said: hehe i to je upitno nazalost. Na Vracaru idu i do 60k garaze i to bez Sandera unutra A mi se krstili kada nam je firma placala po 14.000 EUR za kupljena parking mesta. Pre nekoliko godina, novogradnja u srcu Vracara. Sve je otislo u tri lepe... Edited November 27, 2022 by Ivan 1 igor0511 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa zvezdara 251 Posted November 27, 2022 Sam pao, sam se ubio Jesam seljak neviđeni, mator a često brzoplet....... Praštaj brate, sad' ću da zaćutim za dugo....... 2 moron and Ivan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted November 27, 2022 Eto, tek sad sam primetio da moj CROSS ima klapne ispred hladnjaka, izgleda da svi 1.0 turbaci imaju isti. Послато са 2203129G помоћу Тапатока 2 Martin and Sasa034 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted December 4, 2022 Odlučeno je, auto ide na oglase .Послато са 2203129G помоћу ТапатокаAuto je na oglasu, neki su verovatno već videli, ustvari već nekih desetak dana zvanično. Nisam žurio da ga prodam jer sam čekao familiju da se izjasni sa svojim ponudama, i najradije bi voleo da ostane u familiji, al nismo se našli, tako da će sada biti oglašen svuda .Cena nije fiksna i za forumaše koji su ozbiljno zaineteresovani je dobar popust.Link ka oglasuhttp://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20835687/fiat-tipo-crossMislim da nema potrebe da stavljam dodatno slike, ima ih u ovoj temi.Послато са 2203129G помоћу Тапатока 2 Novi član and PremieRacing reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4641 Posted December 6, 2022 Šta 'š dalje? Kupio nešto? Gledaš nešto? Znaš šta ćeš? btw, korektna ponuda. Još sa dooobrim popustom za familiju i forumaše - kontam da će brzo otići. 1 knezevic76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted December 6, 2022 Imam nekih par modela u glavi, al videću kad prodam ovaj. Drugi auto, ženin će najverovatnije biti neka Alfa. Zato i prodaj mi Tipa, trebaće nam dva auta.Послато са 2203129G помоћу Тапатока 1 Martin reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa zvezdara 251 Posted December 6, 2022 Gre'ota (izvini na ličnom stavu).... Veliki pozdrav. 1 knezevic76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted December 6, 2022 Jeste, evo vozim se svaki dan u njemu kao da je poslednji, bukvalno uživam,, sam sebi tražim gde da odem samo da se provozam, opraštamo se svaki dan Послато са 2203129G помоћу Тапатока 3 1 nesa 169, Sasa034, notalone and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5041 Posted December 7, 2022 Tako sam i ja sa Aurisom... Hebiga, da sam tada znao da će se karte odigrati kako jesu i da će cene automobila otići u pm, drugačije bih postupio. Ali tada je to bilo jedino rešenje! Srećna prodaja i kupovina! 1 knezevic76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Martin 729 Posted December 10, 2022 On 11/27/2022 at 1:08 PM, knezevic76 said: Eto, tek sad sam primetio da moj CROSS ima klapne ispred hladnjaka, izgleda da svi 1.0 turbaci imaju isti. Послато са 2203129G помоћу Тапатока Reci kakva sprava. 1 knezevic76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted December 22, 2022 Vozim se ovih dana i osećam nešto mi preudoban, premekan auto, plus malo davi pri u ubrzanju. Odem da proverim pritisak u gumama a ono 1.7-1.9 bara Sad kad sam naduvao kako treba , sve ok.Prijavio mi je skoro alarm za pritisak u gumama, dva puta , resetovao sam, kapiram nije to baš mnogo otišlo kad eto, sa 2.4 na 1.7Sent from my 2203129G using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites