Jump to content
FAS Goran
BaneJ

Lancia Thema GT, Nuova

Recommended Posts

Lancia je uvek imala svoj neki šmek i stil (izuzev nove Theme koja je bazirana na Chrysler 300C), uvek je fokusirala poglede prolaznika i ubacivala im želju da je poseduju. 

Ovaj model, kao i onaj najavljivani SUV B segmenta nema svoj stil. Nekako podseća na mešanca alfe i maseratija. Daleko od toga da to ne valja, ali to nije Lancia, jedinstvena... 
Kad prvi put vidiš Lanciu treba da imaš ono, prva pomisao "Ček koji je to auto?!" , malo te zaitrigira i zagolica ti maštu, a sledeća misao je "Bilo bi dobro imati ovo i voziti..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Tommaso D'Amico.

Tako se zove lik koji je uradio ove rendere, pre par meseci je isto tako napravio za ''običnu'' novu Lanciu, sada je dodao ovu sportsku varijantu GT. Lik je digitalni dizajner, tj. neko ko je veoma dobar sa softverom, ali nikada stvarno nije dizajnirao nijedan auto. Kad bi neko od nas bio tako vešt mogao bi isto da izbaci svoj render i bio bi jednako relevantan kao i ovaj njegov. :thumbup: Uradio je dosta takvih svojih vizija, Thema je samo jedna u dugačkom nizu.

 

Da li će postojati nova Thema i šta će biti, a pogotovo kako izgledati - to još nemaju pojma ni u Stellantisu. :D 

To je u sklopu šire odluke kako pozicionirati brend Lancia u okviru Stellantisa jer ne mogu Lancia modeli manji od Theme da budu jeftini, a Thema luksuzna...ili oni ispod da budu sportski, a Thema da igra samo na kartu luksuza. Treba odlučiti gde bi se ti novi Lancia modeli uklopili u ukupnu ponudu Stellantisa...npr. kako bi Thema stajala nasuprot AR Giulia, Peugeot 508, DS9, da li će Maserati praviti nešto manje od Ghiblija (pre spajanja sa PSA su govorili da neće)...

 

Svakako je dobar render za eto pokretanje nekih ideja, misli...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...