Jump to content
FAS Goran
komar911

grande punto radio

Recommended Posts

nedavno mi poceo radio landarati kad idem preko neravnina,ja ga izvadim i vidim da on uopste nema onu metalnu fioku koja ga drzi,nego samo jednu plastiku u sredini koja ide u rupu,nema ona cetiri limica sto drze radio na mestu uopste nemaju nikakvu ulogu jer nemaju gde da se zakace.zanima me da li je to fabricki tako ili ta metalna fioka fali?

image_2021-05-15_144720.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) Koliko vidim ima ih po oglasima samo moras da zoves i pitas. To se inace zove kavezScreenshot_20210515-212524_Polovni Automobili.jpgScreenshot_20210515-212542_Polovni Automobili.jpg

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metalni kavez ide u opciji sa fabrickim uredjajem. Nije GP, ali evo kako izgledaju kavezi za CD i navigaciju za Stilo. Na otpadima se gadjaju sa njima jer nisu trazeni, pa slobodno pozovi (imas posebnu temu sa spiskom i kontaktima istih). Ja sam svoj kavez za CD (kada sam ugradjivao navigaciju) prodao posle ko zna koliko vremena i to za reda velicine 10 EUR :) :

 

6010e8a1.thumb.jpg.79aa835460123c81602e9190725cf14c.jpg

 

Ako ti je GP sa nekom ulaznom opremom (plasticni volan, bez komandi na volanu) - vrlo moguce da nije ni imao kompletnu fabricku pripremu za radio (vec samo za kasniji aftermarket). Pa je neko samo "umuvao" fabricki uredjaj. Mozes lako da vidis po ISO A i ISO B konektorima koji ulaze u radio. Ne gledas onaj pun sa 8 zica za zvucnike, nego taj drugi - ako nema konekcije za CAN A i CAN B magistrale i nije nista budzeno, nije ni isao sa fabrickim radijom.

PS: Kontakt iznad je Andrija sa Altine ;) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...