Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Alfa Romeo tri puta na prvom mestu među nagrađenima ''Najbolji brend u svim klasama''

Recommended Posts

Giulia&Stelvio_Veloce_Ti.jpg

 

Više od 60.000 čitalaca magazina Auto Bild izabrali su dizajn modela Alfa Romeo kao pobednika u tri kategorije. U studiji o odlukama o kupovini ''Najbolji brendovi u svim klasama u 2021.'' Alfa Romeo bio je na vrhu u kategorijama kompaktnih automobila, srednjih automobila i srednjih SUV-ova. Čitaoci magazina Auto Bild su visoko ocenili Alfa Romeo stil.

 

U najnovijem istraživanju ''Najbolji brendovi u svim klasama'' odabrali su Alfa Romeo kao najlepši automobil u tri kategorije. U kategoriji kompaktnih automobila, koja obuhvata model Alfa Romeo Giulietta. Zatim u kategoriji ''Middle Class'' (srednjih vozila), u kojoj je Alfa Romeo Giulia bila pobednica. I konačno, u kategoriji srednjih SUV-ova gde je Alfa Romeo predstavljao model Stelvio. Alfa Romeo Giulia i Alfa Romeo Stelvio su proslavili svoju čak petu pobedu u klasi zaredom u okviru Auto Bild studije o odlukama o kupovini.


Dizajn sva tri pobednička modela, koji su već osvojili brojne međunarodne nagrade, kreiran je u Alfa Romeo Centro Stile, tradicionalnom i inspirativnom centru koji je takođe nedavno postao sedište brenda, gde Alfa Romeo tim blisko sarađuje sa dizajnerima koji su stvorili, i nastavljaju da stvaraju, modele koji su ušli u istoriju automobilizma. Lepota i dinamičnost uvek su bile ono zbog čega se svaka kreacija italijanskog brenda isticala, a osvajanje ''Nagrade za najbolji brend'' u Nemačkoj dodatno obogaćuje već pozamašnu kolekciju trofeja koji je doneo kući u Italiju tokom poslednjih nekoliko godina. 


Alfa Romeo Giulietta dobila je dizajnersku nagradu ''autonis'' od  časopisa Auto, Motor und Sport i ''Trofej za dizajn'' od časopisa Auto Zeitung između ostalih. Dizajn modela Alfa Romeo Giulia osvojio je, pored ostalog, nagradu ''Red Dot'' u Nemačkoj, i nagradu ''Compasso d'Oro'', jedno od najprestižnijih priznanja širom sveta. Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV brenda, takođe je pobedio na takmičenju ''autonis'' koje je organizovao časopis Auto, Motor und Sport. Verzije modela koje su takođe osvojile najviše nagrada za tehnologiju, zadovoljstvo pri vožnji i inovacije su Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Standardni top modeli obe te serije deo su lige super sportskih automobila, zahvaljujući snazi V6 biturbo benzinskog motora sa 510 KS.


U okviru studije ''Najbolji brendovi u svim klasama'', sprovedene po deseti put, Auto Bild je pitao čitaoce da ocene najpoznatije brendove iz različitih industrija. Najvažniji kriterijumi za kupovinu automobila, uključujući i dizajn, podeljeni su na delove. U auto-moto sektoru, 37 brendova iz 14 segmenata je bilo u izboru, od najmanjeg automobila do SUV-ova. Ukupno je učestvovalo više od 60.000 čitalaca.

 

stellantis logo vesti.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...